Ünlü müzisyen Burhan Çaçan son yolculuğuna uğurlandı, sevenleri cenazeye akın etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçının cenazesi Fatih Camisi'nde kılınan namazın ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yürüyüş yapmak için dışarı çıkan sanatçı Burhan Çaçan, eve döndükten sonra kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Çaçan'ın bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. 

Dün İstanbul Bakırköy'deki evinde hayatını kaybeden sanatçı Burhan Çaçan, son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçının cenazesi, Fatih Camisi'nde öğle vaktini müteakip kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Taziyeleri sanatçının eşi Yasemin Çaçan ile oğulları Furkan ve Kutsal Çaçan'ın kabul ettiği törene Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile sanatçılar Selami Şahin, Nuri Alço, Aydın Aydın, Ferman Toprak ve Ahmet Selçuk İlkan katıldı.

Ünlü müzisyen Burhan Çaçan son yolculuğuna uğurlandı, sevenleri cenazeye akın etti

“ÇOK YAKIN BİR DOSTUMDU”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Selçuk İlkan, ölümün hayatın gerçeği olduğunu belirterek, "Çok yakın bir dostumdu, çok hatıralarımız var kelimeler boğazımda düğümleniyor. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun." dedi.

“ÇOK ANILARIMIZ VAR”

Müzisyen Selami Şahin ise Çaçan'ı erken yaşta kaybettiklerini söyleyerek, "Ateş düştüğü yeri yakar. Allah ailesine sabırlar versin. Çok anılarımız var. Benim çok bestemi okudu. Söyleyecek söz bulamıyorum" diye konuştu.

Ünlü müzisyen Burhan Çaçan son yolculuğuna uğurlandı, sevenleri cenazeye akın etti

ÖLÜMÜ SANAT DÜNYASINI HÜZNE BOĞDU

Usta sanatçının ani ölümü sanat dünyasını da üzdü. Pek çok ünlü ismin Burhan Çaçan’ın vefatının ardından duygularını dile getirdi.

İBRAHİM TATLISES

Sevgili kardeşim Burhan Çaçan'ın vefat haberini sabah TV’den öğrendim. Saygın ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. Mekanın cennet olsun Burhan'ım.

BELKIS AKKALE

Burhan Çaçan kardeşimi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Devrin daim olsun kardeşim.

FERDİ TAYFUR

Burhan Çaçan’a Allah’tan rahmet, tüm ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Mekânı cennet olsun.

SEHER DİLOVAN

Değerli meslektaşım hayata gözlerini yummuş. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim.

MAHMUT TUNCER

Acım tarifsiz. Kardeşim Burhan Çaçan’ı kaybettik.

MUAZZEZ ERSOY

Aldığım acı habere inanmak mümkün değil. Güzel dost. Rabbim ailene sabır versin.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emin16 Ocak 2023 16:52

Allah rahmet eylesin.ben İran'dan şu güzel sanatçı için Allah dan rahmet istiyorum.

Zülfü 14 Ocak 2023 21:02

Allah rahmet etsin Ailesine sabır versın. İyi bi sanatçıydı.

Burhan abeyi çok severdim rabbim rahmet eylesin14 Ocak 2023 16:46

Allah rahmet eylesin

Halit 13 Ocak 2023 16:36

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin inşallah

Sonraki Haber Yükleniyor...