Ünlü manken Miranda Kerr, 'Dualarım Türkiye için'

/ Kaynak: İHA
Ünlü manken Miranda Kerr, 'Dualarım Türkiye için'

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü manken Miranda Kerr, 'Dualarım Türkiye için' yazılı bir twitter mesajı yayınladı. Mesaj, 2 saat içinde modelin 6.195 hayranı tarafından retweetlerdi.

6 Haziran'da Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacak olan ünlü top model Miranda Kerr, İstanbul başta olmak üzere yaşanan olaylar nedeniyle bir twitter mesajı yayınladı. Kerr'in "Dualarım Türkiye için" yazılı İngilizce mesajı iki saat içinde 6.195 hayranı tarafından retweetlerdi. nbsp;Ünlü top model Miranda Kerr, Türkiye seyahati öncesinde duyarlılığını gösterdi. İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde yaşanan protestolar üzerinde pazar günü bir twitter mesajı yayınlayan Miranda Kerr, daha önce açılmış olan "Prayforturkey" (Dualarım Türkiye için) hashtag'ini paylaştı. Mesajının sonuna kalp ve alkış işaretini koyan Keer'in bu paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü. Yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunan ünlü top modelin 6.195 hayranı bu mesajı iki saat içinde retweetledi. 1.757 hayranı da favori mesajları arasına ekledi.Antalya'da Expo Center'da düzenlenecek olan Dosso Dossi Fashion Show kapsamında 6 Haziran'da podyuma çıkacak olan ünlü top model Miranda Kerr, 4 giysi sergileyecek.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...