Ünlü isimler tavsiyeye uydu: 'Evde kal'dılar

Ünlü isimler tavsiyeye uydu: 'Evde kal'dılar

MAGAZİN Haberleri

Sanat dünyası, Sağlık Bakanlığının çağrısına uydu ve birer birer eve kapandı. Koronavirüs tedbirlerini ciddiye aldıklarını ifade eden birçok ünlü isim, konserlerini ya da dizi-sinema gibi projelerini iptal etti.

Kimi okulların da tatil olmasıyla evde çocuklarıyla, kimi oyun konsollarıyla kimi mutfakta vakit geçiriyor. Bu sayede kendileri ve başkalarının sağlığını tehlikeye sokmayan ünlüler “Hepsi geçecek” dedi.

ÇOCUKLARLA EĞLENCELİ GÜNLER
Çocuk sahibi olan birçok ünlü isim zor günleri avantaja çevirdi. Daha önce setten sete, konserden konsere koşan isimler şimdi çocuklarıyla bol bol zaman geçirmenin sevincini yaşıyor. Bu isimlerden biri de Ceyda Düvenci... Oyuncu “Evimizdeyiz. Her şey yolunda. Endişelerimizi, korkularımızı cebimize koyduk, kabul ettik hepsini” dedi. Alp Kırşan “Bu zor dönemde Allah herkese sabır ve sağlık versin” şeklinde konuştu. Bengü “Hepsi geçecek... Türkiye’miz bunu da atlatacak; hep beraber güzel günlerde bol bol sarılacağız” dedi. Cansu Kurtçu ve Fettah Can da ikizleriyle kek yaptıkları videoyu sosyal medyada paylaştı...

Ünlü isimler tavsiyeye uydu: 'Evde kal'dılar

DUYGUSAL PAYLAŞIM
Şarkıcı Ece Seçkin, Türk vatandaşların Avrupa’dan tahliyesi kapsamında pilot nişanlısı Çağrı Terlemez’in de görev aldığını belirtti. Sosyal medyada duygusal paylaşım yapan sanatçı, “Hayatının en duygusal uçuşunu bugün yaptığına eminim... Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz elbette ama bu senin için çok önemliydi. Kaptanlığını tebrik ediyor, sana bir ömür boyu emniyetli ve sağlıklı uçuşlar diliyorum.  Türk vatandaşların Avrupa’dan tahliyesi kapsamında İstanbul Havalimanı’na ilk inişi nişanlım Çağrı Terlemez gerçekleştirdi. Bu uçuşu hayatı boyunca unutmayacağına eminim...” dedi.

Ünlü isimler tavsiyeye uydu: 'Evde kal'dılar

KONSER EVDEN
∂ Konserlerini iptal eden bazı ünlü isimler, evden konser verme kararı aldı. Yeşim Salkım, Yalın ve Selen Görgüzel bunlar arasında yer aldı. Sosyal medyadan sevenlerine seslenen Yalın “Bu dönemi umarım sağlıkla ve çok fazla yıpranmadan atlatırız. Yoğun istek üzerine, dünyadan da harika örneklerin artmasıyla ben de Instagram’dan ilk canlı yayınımı yapmaya karar verdim!” dedi.

Ünlü isimler tavsiyeye uydu: 'Evde kal'dılar

Konu ciddi, setlere ara verin
Oyuncu Eda Ece, setlerin durması gerektiği yönünde açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu “Konu şu an çok ciddi. Diğer ülkelerin hâli ortada. ‘Evde Kal’ çağrısı yapılıyor. Oysa sette 150 kişilik ekip yan yana, temas hâlinde. Hijyeni sağlamak hayli zor. Kalabalıkta çalışan herkes tehlikededir. Bize saldıran, endişe duyduğumuz, bilinçli hareket etme çağrısı yaptığımız zaman bizi değersiz gören herkesi de insan olmaya davet ediyorum” dedi.

Kendisi ve çevresi için evde
Konserlerini iptal eden şarkıcı Hadise, kendini evine kapatan ünlü isimlerden... Sanatçı Instagram’dan paylaşım yaparak “Kendimi ve çevremi düşünüyorum! Evdeyim, ya sen!” dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...