Ünlü çiftten güzel haber: Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy nişanlandı

Düzenleyen:
Ünlü çiftten güzel haber: Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy nişanlandı

MAGAZİN Haberleri

Yakışıklı oyuncu Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Dün nişanlanan ünlü çift, sosyal medya hesabından mutluluk dozu pozlarını paylaştı.

Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile uzun süredir birlikteydi. Mutlu çift, ilişkilerini nikah masasına taşıma kararı aldı. Oktay, geçtiğimiz sene sevgilisine evlilik teklifi etmişti.

Evlilik yolunda ilk adımı atan ikili, dün akşam aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı. Berk Oktay, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'u ailesinden istedi.

Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay’a tuzlu kahve yapmayı da ihmal etmedi. Oktay, o anları Instagram hesabından, esprili bir şekilde paylaştı. Ünlü oyuncu fotoğrafa “Vicdansız...” notunu düştü.

Çift, geceden kareleri sosyal medya hesabından paylaşarak mutluluklarını gözler önüne serdi. Takipçileri ise fotoğrafları beğeni yağmuruna tutarak altına mutluluklar dileklerini yazdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...