Ünlü çift nikâh yüzüklerini aldı

Düzenleyen:
Ünlü çift nikâh yüzüklerini aldı

MAGAZİN Haberleri

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, evlilik yolunda ilk adımını attı. Çift Nişantaşı’ndaki bir mağazayı kapatarak nişan yüzüklerini seçti.

Evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, nişan yüzüklerini aldı. Âşıkların Nişantaşı Cartier adlı mağazaya girmesinin hemen akabinde, dükkânın kapılarının kapatılması çevrede bulunan kişiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 1 saati aşkın içeride kalarak beğendikleri yüzüğü alan çifte kumruların çıkışta sergiledikleri keyifli haller ise dikkatlerden kaçmadı. 

Düğün Büyükada'da!

Gazetecileri alışılmışın dışında gülerek karşılayan İmirzalıoğlu, ''Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar doğum günü için alınan bir yüzük, evlilikle alakası yok'' diyerek gülümsedi. İmirzalıoğlu, düğün yerininde Cunda Adası değil, Büyükada olduğunu söyleyerek kahkaha attı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...