Umut Evirgen’den Serenay Sarıkaya hamlesi… Fark edilince geri adım attı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Umut Evirgen’den Serenay Sarıkaya hamlesi… Fark edilince geri adım attı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yeni fotoğraflar paylaştı. Çok sayıda ‘like’ alan kareleri işletmeci Umut Evirgen de beğendi. Bunun üzerine gözler Evirgen’in müstakbel eşi Alina Boz’a çevrildi.

Yaz aylarında sürpriz bir şekilde birlikteliklerini ilan eden Alina Boz ve Umut Evirgen, evlilik kararı aldı. Nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten Evirgen’in, oyuncu Serenay Sarıkaya’nın fotoğraflarını beğenmesi sosyal medya takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Oyuncu Alina Boz, Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’den ayrıldıktan 15 gün sonra gönlünü işletmeci Umut Evirgen’e kaptırdı. Ekranların naif güzeli, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilişkisini ilen etti.

Umut Evirgen’den Serenay Sarıkaya hamlesi… Fark edilince geri adım attı

BEĞENİSİNİ GERİ ÇEKTİ

İkilinin ilişkisinin evliliğe doğru gittiği konuşulurken Umut Evirgen’den şaşırtan bir hamle geldi. Evirgen, oyuncu Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı fotoğraflara kayıtsız kalmadı. Sarıkaya’nın karelerini beğenen ünlü işletmeci, takipçileri tarafından fark edilince hemen geri adım attı.

Bu durumun ilişkileri ciddi yolda ilerleyen Alina Boz ile Umut Evirgen arasında nasıl bir krize yol açtığı ise merak konusu oldu. Her iki taraftan da gündem olan hamle sonrası bir açıklama gelmedi.

ALİNA BOZ: EVLİLİK TEKLİFİ HENÜZ OLMADI

Öte yandan her yerde el ele göz göze olan çiftin 15 Kasım’da nikah masasına oturacağı iddia edilmişti. Adana 30. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’ne katılan Boz ile Evirgen, dönüşte objektiflere takıldı. Evleneceklerine dair iddialar hakkında yöneltilen sorular karşısında sessizliğini bozan Alina Boz evlilik teklifinin henüz olmadığını belirtti. “Evlilik teklifi bekliyor musunuz?” diye sorulan Boz, bu soruya ise “Hayırlısı böyle şeyler. Hiç nazar değmesin, bence konuşulmaz böyle şeyler. Olunca zaten duyarsınız” demekle yetindi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...