Ulan İstanbul ekranlara veda ediyor

Ulan İstanbul ekranlara veda ediyor

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nin iddialı dizilerinden olan Ulan İstanbul'dan kötü haber geldi. Sevilen dizi artık televizyonda değil, internet ortamında yayınlanacak

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Ulan İstanbul ekrana veda ediyor. Ama sadece alıştığımız TV aygıtlarının ekranlarına...Çünkü dizi 45 dakikalık bölümleriyle internette yayınlanmaya devam edecek. Üstelik internet üzerinden paralı izlemeye çıkacak.
TÜRKİYE İÇİN BİR İLK
Bu yeni bölümler aynı gün ve saatte servis edilecek. Bu karar dizi tarihinde Türkiye için bir ilk. Posta gazetesi Tv-eleştirmeni Mesut Yar bir açıklama yaptı.
Dizi, son zamanlarda ciddi miktarda artış gösteren sosyal medya izleyicisi için yeni bölümleriyle yine yayında olacak. Üstelik bu yeni bölümler aynı gün ve saatte servis edilecek. Bu kararın Türkiye için birkaç "ilk" barındırdığını söyleyebilirim. nbsp;Sayalım isterseniz. Memlekette ilk kez ana akım medyada yayınlanan bir dizi internet üzerinden "paralı" izlemeye çıkacak. Sosyal medyada oluşturduğu güç düşünülürse diziyi zaten bilgisayar ya da tablet ekranından izleyen kitle, kendine özel sansürsüz bir dizi izleyebilecek. Dizinin yayın süresi 45 dakikaya düşerek, çok geride bıraktığımız o "olması gereken süreye" dönülecek.

ULAN İSTANBUL 32. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ferdi'nin, Ceyhun tarafından karakola götürülmesiyle herkes panik olur. Derya, neler olduğunu öğrenebilmek için Ceyhun'u ziyarete gider. İfadesi alınan Ferdi, elinden geldiğince durumu toparlamaya çalışır ancak komiseri ikna etmek bu kez kolay değildir. Üstelik karakoldan çıkarken bir başka hırsızın Ferdi'yi tanıması Ceyhun'u iyice alarma geçirir. Ferdi'nin şüpheli davranışlarını ve Derya'nın başka bir adamla öpüşmesini çözemeyen Ceyhun, çareyi yeniden nişanlısını da yakın takibe almakta bulur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...