Uğur Aslan’ın boyu kadar kızını görenler şaştı kaldı

Düzenleyen:
Uğur Aslan’ın boyu kadar kızını görenler şaştı kaldı

MAGAZİN Haberleri

İddialı senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken ve sevilen dizi Yargı’da Eren komiser rolünü üstlenen Uğur Aslan, büyük kızıyla fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı büyük ilgi gördü.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve neredeyse her bölümüyle ses getiren Yargı dizisinin Eren komiseri Uğur Aslan, özel hayatıyla da gündemde. Başarılı oyuncu, rolünün yanı sıra eğlenceli halleri ve türkülere kattığı yorumla da konuşuluyor.

Dizinin senaristi Sema Ergenekon ile evli olan 3 çocuk babası Aslan, büyük kızıyla fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu fotoğrafın altına “İlk göz ağrım gelmiş sete” notunu düştü.

49 yaşındaki Uğur Aslan’ın 3 çocuğu bulunuyor. Ünlü oyuncu 22 yıldır evli. Üniversite yıllarında tanıştığı Sema Ergenekon ile hayatını birleştiren Aslan, 2 kız 1 erkek olmak üzere 3 çocuk babası.

2005 yılında yayınlanan Beşinci Boyut adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Uğur Aslan; Aile Reisi, Yer Gök Aşk, Kayıp, Derdest, Kara Sevda, Açlığa Doymak, Daha, Gümüş, Aşık: Aşığın Gözü Kördür gibi yapımlarda rol aldı. Şimdilerde ise ekranların sevilen dizisi Yargı’da Eren komiseri canlandırıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...