Ücretli abonelik sayesinde 12 milyon kazanmıştı… İki kat zam yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ücretli abonelik sayesinde 12 milyon kazanmıştı… İki kat zam yaptı

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Şeyma Subaşı, Instagram’da ücretli abonelik akımına uydu. Kanaldan aylık 12 milyon TL kazandığı ortaya çıkan Subaşı abonelik ücretlerine zam yaptı.

Instagram’ın yeni özelliği ‘ücretli abonelik’ kullanılmaya başlandı. Türkiye’de bu özelliği kullanmaya başlayan ilk isimlerden biri Şeyma Subaşı oldu. Ünlü isim, özel hayatını takip etmenin aylık bedelini 69 TL olarak belirlemişti ancak fiyata zam yaptı.

Acun Ilıcalı ile evliliği ve ayrılık süreciyle çok konuşulan Şeyma Subaşı şimdilerde Mısırlı erkek arkadaşı Meedo ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Düğün süreci merak edilen Subaşı, bu kez ‘ücretli abonelik’ kanalıyla gündeme geldi. Instagram’da "Seyahatlerimden ve hayat yolculuklarımdan daha fazlasını görmek için" diyerek takipçilerine aboneliğe davet eden Şubaşı’yı aylık takip etmenin bedeli ilk etapta 69 TL’ydi.

Ücretli abonelik sayesinde 12 milyon kazanmıştı… İki kat zam yaptı

AYLIK ABONELİĞİ 119 TL’YE ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Şubaşı’nın kendisi için ücret ödeyerek abone olan takipçileri sayesinde 12 milyon TL kazandığı ortaya çıkmıştı. Ünlü isim kanalına zam yaptı. 

Subaşı’nın kanalındaki özel paylaşımları görüntülemek isteyenler artık aylık olarak 119 TL ödeyecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...