Twitter’da İmam Hatiplilere yönelik sözlerine tepki yağıyor: Gülşen tutuklansın!

Düzenleyen:
Twitter’da İmam Hatiplilere yönelik sözlerine tepki yağıyor: Gülşen tutuklansın!

MAGAZİN Haberleri

Gülşen’in nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatip ve İmam Hatip’te okuyanlara yönelik çirkin sözleri ortaya çıktı. Şarkıcı, bir kişiyi eleştirirken “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” ifadelerini kullandı. Bu sözlere tepki yağarken Twitter’da #GülşenTutuklansın etiketi ilk sıraya oturdu. Gülşen hakkında sosyal medyada “Kirli zihniyetini İmam Hatiplilerin üzerine kusmana müsaade etmeyeceğiz” , “Böylesine halkı kin ve nefrete sürükleyenden sanatçı olamaz, insanları aşağılayan birini sanatçı olarak istemiyoruz” tarzında yorumlar yapıldı.

GÜLŞEN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Gülşen’in bu kez İmam Hatip ve İmam Hatip’te okuyanlara yönelik sözleri olay oldu.  Şarkıcının “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor”  ifadeleri tepkiye neden olurken, Gülşen hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, re'sen "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatıldı.

İMAM HATİP SÖZLERİNDEN DOLAYI İFADE VERECEK

Sahnede İmam Hatip Liselilere yönelik söylediği sözlerinden dolayı re’sen soruşturma nedeniyle Gülşen'in Çağlayan Adliyesi’ne gelerek ifade vereceği öğrenildi. Sözleri gündem olan şarkıcının kolluk görevlileri tarafından mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı verildiği belirtildi.

Öte yandan Gülşen’in İmam Hatiplileri hedef alan sözleri Twitter’dan da tepki gördü. Şarkıcı hakkında #GülşenTutuklansın etiketiyle 90 binden fazla yorum yapıldı.

Kullanıcılar “Hesap vereceksin, böyle sanatçılar istemiyoruz”, “Kirli zihniyetini İmam Hatiplilerin üzerine kusmana müsaade etmeyeceğiz” tarzında yorumlarla tepkilerini göstermeye devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...