Türkülerin babası müzede

Düzenleyen:
Türkülerin babası müzede

MAGAZİN Haberleri

250 yıllık bir tarihe sahip Madame Tussauds, Türkiye’nin ve dünyanın birbirinden ünlü isimlerinin balmumundan yapılmış figürlerine bir yenisini daha ekledi.

250 yıllık bir tarihe sahip Madame Tussauds, Türkiye’nin ve dünyanın birbirinden ünlü isimlerinin balmumundan yapılmış figürlerine bir yenisini daha ekledi. Beş yıl önce hayatını kaybeden “Türkülerin Babası” olarak gösterilen ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın figürü, önceki gün Madame Tussauds İstanbul’da düzenlenen lansmanla yerini aldı. Tanıtıma, sanatçının oğlu Hüseyin Ertaş, kızları Canan Ertaş ile Döne Ertaş da katıldı. Babasının figürünü karşısında gördüğünde içinin titrediğini dile getiren Hüseyin Ertaş, “Madame Tussauds İstanbul çalışanlarına babamızın temsili figürünü yaptıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Açıkçası bu teklif bize geldiğinde biraz temkinli yaklaşmıştım. Babama bu kadar benzeyebileceğini hiç düşünmemiştim ancak görüyorum ki son derece başarılı bir figür ortaya çıkmış” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...