Türkiye’nin konuştuğu olayda yeni gelişme… Esra Erol’da tanınan yufkacı Muammer ile elti Hamide boşandı

Düzenleyen:
Türkiye’nin konuştuğu olayda yeni gelişme… Esra Erol’da tanınan yufkacı Muammer ile elti Hamide boşandı

MAGAZİN Haberleri

Türkiye, elti Hamide ile yufkacı Muammer’i Esra Erol’un programında tanımıştı. Aylar önce programda büyük yer bulan olayla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Türkiye’nin tepki gösterdiği Muammer Ay ile çocuklarını bırakıp evden kaçan Hamide Duman nikah masasına oturmuştu. Eleştirilerin odağındaki ikili programdan ayrıldıktan sonra bir süre ortalarda görülmedi. Yaşanan yeni gelişmede ise Duman ile Ay’ın boşandığı ortaya çıktı.

Esra Erol'da, geçtiğimiz sezon inanılmaz bir olay yaşanmıştı. İzleyenlerin soluksuz takip ettiği olayda Türkiye ekran başına kilitlenmişti. İstanbul'da oturan iki çocuk babası Mehmet Duman, Esra Erol'un programına katılmış, 17 yıllık eşi Hamide Duman ve kardeşinin yufkacı Muammer Ay'a kaçtığını anlatmıştı.

Çocuklarıyla bir başına kalan Mehmet Duman, programda dert yanmıştı. Duman, “Karım ve yengem daha önce birlikte çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtı. Antalya'ya gittiklerini öğrendik. Ortaya çıksınlar perişan olduk" ifadelerini kullanmıştı.

Tüm Türkiye'nin tepkisini çeken ve geride evlatlarını bırakan Hamide Duman ise programa bağlanarak Muammer Ay’ı sevdiğini söylemiş, “Eşim maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Ancak beni işe soktu ve elimden tuttu” demişti.

Sonrasında ise Hamide eşinden boşanmış ve Muammer ile evlilik kararı alıp nikah kıymıştı. Bir dönem açıklamaları ile milyonları şaşkına uğratan ikili hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Evlendikten sonra Facebook’ta ilişki durumunu 'Evli' olarak güncelleyen Muammer Ay, yakın bir tarihte ilişki durumunu 'Boşanmış' olarak değiştirdi. Çok konuşulan çiftin arasında kısa sürede kriz çıktı.

Muammer Ay hesabından elti Hamide ile olan fotoğraflarını da kaldırdı. İkilinin boşandığı ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...