Türkan Şoray: Kadir’le rol almak bambaşka bir keyif

Düzenleyen:
Türkan Şoray: Kadir’le rol almak bambaşka bir keyif
MAGAZİN Haberleri

Türk sinemasının usta ismi Türkân Şoray, Kadıköy’de “Gönüllerden Tuvallere Türkan Şoray” başlıklı serginin açılışını yaptı.

Yoğun ilginin yaşandığı programda kısa bir konuşma yapan usta oyuncu, duygusal anlar yaşadı, gözyaşlarını tutamadı. Şoray, Yeşilçam filmlerinin hâlâ yaşıyor olmasının seyircilerin kendilerine gösterdiği vefadan dolayı olduğunun altını çizerek “Ben filmlerde oynarken kameranın sesi benim için büyülü bir sesti. O kamera çalıştığı anda uçurumdan da, denizin ortasına da atlardım. Son senelerde filmler dijital kameralarla çekildiği için ses yok. Gerçekten o dönem kamera sizi bambaşka bir boyuta taşıyordu. Ben o an ağlıyorsam, biliyordum ki o ses çalıştığı zaman milyonlarca insanla o acıyı paylaşıyorum duygusunu hissediyordum” dedi. Şoray, ayrıca bugüne kadar oynadığı filmlerde en çok Kadir İnanır’la birlikte rol almaktan keyif duyduğunu sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...