Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024’ten çekildiğini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024’ten çekildiğini açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Survivor All Star 2024’ün merakla beklenen yarışmacılarından Turabi Çamkıran, yarışmaya katılamayacağını duyurdu. Çamkıran, bu seneki yarışmada sağlık sorunları nedeniyle yer alamayacağını belirtti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın yeni sezonunun yedinci yarışmacısı olarak Turabi Çamkıran’ı açıklamıştı. Ancak Survivor’da daha önce iki kez şampiyonluk kupasını kaldıran Turabi, yarışmadan çekildiğini söyledi.

7. YARIŞMACI OLARAK İSMİ AÇIKLANMIŞTI

Önümüzdeki sezonun Survivor kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda Twitter’dan yaptığı açıklamada, Turabi’nin kadroya dahil olduğunu belirtti. Ilıcalı Twitter’daki açıklamasında “Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024’ten çekildiğini açıkladı

“SURVIVOR’A GELEMEYECEĞİM GERÇEK”

Survivor’da iz bırakan ve güçlü isimler arasında yer alan Turabi, dün akşam yaptığı ilginç açıklamayla sosyal medyada konuşuldu. Geçtiğimiz haftalarda hastaneden fotoğraf paylaşan isim, sağlık sorunları nedeniyle Survivor’da olamayacağını şu sözlerle belirtti:

“Rahatsızlığımın nedenini sorup duruyorsunuz arkadaşlar. Anlatayım... The Challenge yarışmasını kazanıp Hollywood sektörüne girince gizli ve çok güçlü bir yapının dikkatini çektim. Hatta Facebook’ta gördüğüm bir habere göre Cem Yılmaz ve Tarkan’da bu yapının üyelerindenmiş. Bana, aralarına katılmam karşılığı Beverly Hills’te lüks bir villa, 100 milyon dolar nakit para ve Hollywood’ta senede en az bir yüksek bütçeli filmde başrol teklif ettiler. Hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. Ama karşılığında sadakatimi ölçmek için köpeğimin canını almam gerektiğini söylediler. Hemen teklifi reddettim. Sonrasında da suikast girişiminde bulundular ama başarısız oldular. Halen deniyorlar ama dostlarım sayesinde çok şükür hayatta kalmaya devam ediyorum. Uzun lafın kısası illuminati’nin suikasti sonucu bu hale geldim. Ve maalesef Survivor AllStar 2024‘e sağlığım yetişmeyecek. Şimdiden yarışmacılara bu efsane sezonda başarılar dilerim. Sakatsız, belasız güzel bir sezon geçirirler umarım. Not: İnanmayın. Şaka. Yok illuminati falan. İnternette her gördüğünüz şeye inanmayın. Ama gelemeyeceğim gerçek. Kalın sağlıcakla…”

Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024’ten çekildiğini açıkladı

FİZİK TEDAVİ GÖRÜYOR

Survivor’ın başarılı yarışmacılarından Turabi, bir süredir Amerika’da fizik tedavi görüyor. Ünlü isim rahatsızlığı nedeniyle zaman zaman baston kullanıyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...