Tuncel Kurtiz’in ölüm yıldönümünde bir ilk… Ezel setindeki hiç görülmeyen video ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ezel dizisinde Ramiz dayı karakterini canlandıran usta sanatçı Tuncel Kurtiz’in 10. ölüm yıldönümünde hiç yayınlanmayan bir video ortaya çıktı. İlk kez yayınlanan videoya beğeni yağdı.

Oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı ve seslendirme sanatçısı Tuncel Kurtiz, 10. ölüm yıldönümünde unutulmadı. Usta ismin anısına paylaşılan video herkesi duygulandırdı. 

ÖLÜMÜNÜN 10. YILINDA ANILDI

Tuncel Kurtiz'in vefatının yıldönümü dolayısıyla Balıkesir'in Edremit ilçesindeki kabri başında anma etkinliği düzenlendi. Kazdağları eteklerinde yer alan kırsal Çamlıbel Mahallesi'nde, Edremit Belediyesi tarafından usta oyuncu Tuncel Kurtiz için anma töreni düzenlendi.

Tuncel Kurtiz’in ölüm yıldönümünde bir ilk… Ezel setindeki hiç görülmeyen video ortaya çıktı

Törene katılan sevenleri, sanatçının kabrine çiçek bırakıp dua ederek anı fotoğrafları çekti. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın konuşmasının ardından Tuncel Kurtiz’in mezarına çiçekler bırakıldı.

Tuncel Kurtiz’in ölüm yıldönümünde bir ilk… Ezel setindeki hiç görülmeyen video ortaya çıktı

DUYGULANDIRAN VİDEO

Birçok tiyatro oyunu ve dizide rol alan Tuncel Kurtiz, Ezel adlı dizide Ramiz Karaeski karakterini canlandırmış ve izleyenlerin gönlüne taht kurmuştu. Ay Yapım, usta sanatçının ölüm yıldönümünde Kurtiz’i, Ezel dizisinin setinden yayınlanmayan bir video ile andı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Tuncel Kurtiz’in birlikte Ankara havası oynadığı o görüntüler “Aramızdan ayrılışının 10. yılında eşsiz kişiliği ve benzersiz oyunculuğuyla hepimizde derin izler bırakan çok sevgili Tuncel Kurtiz’i sevgi ve özlemle anıyoruz” notuyla paylaşıldı. Büyük ustanın videosu büyük ilgi gördü. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...