Tuğçe Tayfur evlendi! Güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tuğçe Tayfur evlendi! Güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu

MAGAZİN Haberleri

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, Muhammet Aydın ile dünya evine girdi. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile duyurdu.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, Muhammet Aydın ile dünayevine girdi. Güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Şarkıcı Tuğçe Tayfur bir dönem yaşadığı beraberliklerle gündemden düşmedi. Gökhan Göz ile yaşadığı birliktelikle dikkatleri çeken şarkıcı Tayfur, Göz ile ayrıldıktan sonra Gökhan Göz'ün yeni kız arkadaşı Gülşah Saraçoğlu ile polemik yaşamıştı.

SADECE 15 GÜN NİŞANLI KALDILAR

Eylül 2022 tarihinde ise Burak Kalfa ile nişanlanan Tuğçe Tayfur 15 gün sonra ayrılıklarını ilan etti. Sadece 15 gün nişanlı kaldığı Kalfa ile ayrıldıktan sonra polemikleri devam etti. Tuğçe Tayfur, geçen günlerde eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından kendisine şantaj yapıldığını iddia etmişti. Kalfa, Tayfur hakkında iftiraya uğradığı ve asılsız ithamlarla itibarını zedelediği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Tuğçe Tayfur evlendi! Güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu

"ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN"

Olaylı ayrılığın ardından Tuğçe Tayfur, Muahmmet Aydın ile yeni bir beraberliğe yelken açtı. Mutlu birlikteliklerini ise nikah ile taçlandırdılar. Tayfur, nikahından bir kareyi paylaşarak altına şu notu düştü:

"Ciddi birşeyler yazıp yazıp siliyorum ama o kadar mutluyum ve çok uzun zaman sonra o kadar kendim gibiyim kii ciddi birşeyler yazamıcam. Bizler ne kadar planlar yapsakta sonunda Allahın dediği oluyo. Elhamdüllilah Allah seni bana gönderdi, ne de güzel etti. Tabii sana ne ithamda bulundular ama bi kulağımızdan girdi bi kulağımızdan çıktı çünkü doğru duvar yıkılmazdı. Allahh için seni çok seviyorum Hubby TUĞÇE AYDIN’a merhaba diyelim canlarımm. Allah her isteyene de nasip etsinn. Yanımda olduğunuz hergün için teşekkür ederimmm."

Tuğçe Tayfur evlendi! Güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...