Trafik kazası geçiren şarkıcı Tan Taşçı’dan haber var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trafik kazası geçiren şarkıcı Tan Taşçı’dan haber var

MAGAZİN Haberleri

Burdur’un Bucak ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan Tan Taşçı, kaldırıldığı hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Şarkıcı Tan Taşçı ve menajeri trafik kazası geçirdi. Tırla çarpışan cipteki Taşçı, menajeri Ecmal Kayahan ve yanlarındaki Mehmet Emre ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

TIRLA ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgiye göre, Ecmel Kayahan (38) idaresindeki cip, Bucak-Antalya kara yolu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu yakınında aynı istikamette ilerleyen Murat Bedir yönetimindeki tırla çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Trafik kazası geçiren şarkıcı Tan Taşçı’dan haber var

TABURCU EDİLDİ

Kazada Tan Taşçı, menajeri Ecmel Kayahan ve Mahmut Emre, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralanan ünlü şarkıcı, tedavisinin ardından taburcu edildi. Kayahan ve Emre'nin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...