Toplu kıyımın ardından SHOW, ATV, TRT 1 ve Kanal D'den tarihi karar!

Düzenleyen:
Toplu kıyımın ardından SHOW, ATV, TRT 1 ve Kanal D'den tarihi karar!

MAGAZİN Haberleri

Toplu kıyımın ardından SHOW, ATV, TRT 1 ve Kanal D'den tarihi karar geldi. Art arda dizilerin fişleri çekildi. Ancak reyting savaşlarına bitirilen dizilerin ardından bir yenisi ile Türk televizyonlarına başka başlangıçlar yapılıyor.

Kanallar reyting savaşlarında sınıfta kalanların gözünün yaşına bakmadan yayından kaldırdı. Adeta televizyonda toplu kıyım oldu. Kimisi 2 sezonu devirmiş kimisi henüz yeni başlamış dizilerdi ancak peş peşe final kararları geldi. Hayranları bu duruma üzülse de kanallar için öncelik reytinglerde geride kalmak olduğu için bu kritik kararları verdiler. Ancak gün geçmiyor ki yeni diziler yayın hayatını başlıyor. Bazıları da çok yakında başlayacağını seyirciye duyurdu bile. SHOW,ATV,TRT 1,Kanal D'den tarihi karar geldi. Gelin birlikte yeni dizilerin konularına oyuncularına göz atalım. ATV'de Şahin Tepesi, SHOW'dan Nöbet 7/24 ve Çarpışma, TRT 1'den Vuslat, Kanal D'den Muhteşem İkili ve İkizler Memo-Can bomba gibi geliyor.

ATV'NİN ŞAHİN TEPESİ DİZİSİ KONUSU

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır...Birlikte büyüdüğü Tuna'nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna'yla evlenmiş onların da iki çocukları olmuştur. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir'i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek'in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe'nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir. 

ŞAHİN TEPESİ DİZİSİ KARAKTERLERİ

Tuna (Zerrin Tekindor)Melek (Ebru Özkan)Demir (Murat Aygen)Verda (Aybüke Pusat)Efe   (Boran Kuzum) 

NECATİ ŞAŞMAZ'DAN YENİ DİZİ: NÖBET 7/24

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de makamında kendisini ziyaret eden Necati Şaşmaz'ın bölgede yeni bir projenin çekimlerine başlayacağını sosyal medya sayfasından duyurmuştu. Son olarak geçen yıl "Kurtlar Vadisi Vatan" filmini seyirciyle buluşturan Necati Şaşmaz'ın şirketinin yeni dizisinin detayları ise yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Adı "Nöbet 7/24" olan asker projesi için şu günlerde yoğun bir cast çalışması yürütülüyor.

Show TV ile görüşülen dizinin ana karakterleri arasında Kurtlar Vadisi'nde de kamera karşısına geçen Cahit Kayaoğlu ile Ertuğrul Şakar yer alıyor. Antalya'da yaşayan oyuncuların da rol alacağı dizide Cahit Kayaoğlu "Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu"ya, Ertuğrul Şakar ise "Jandarma Üstçavuş Vedat Leblebici"yi canlandıracak.

TRT YENİ DİZİSİ VUSLAT KONUSU

Yapımcılığını A23 Medya adına Uğur Veli ile Raif İnan'ın üstlendiği "Vuslat" dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu ile Devrim Özkan yer alacak."İyi insan" olmak için çıkılan "aşk yolculuğu"nun serüvenleri üzerine kurgulanan ve insani kavramlardan başlayarak derinleşen bir yapıyı konu edinen dizinin yönetmenliğini Murat Onbul üstleniyor.Hikayesini "Leyla ile Mecnun", "Kerem ile Aslı" gibi imkansız aşklardan ilham alan dizinin senaryosu da Betül Yağsağan imzası taşıyor.

Çekimlerine bugün başlanan, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkati çeken dizide ayrıca Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar, Gamze Süner Atay, Murat Karasu, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Osman Alkaş, Nurhan Özenen, Gözde Kaya, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Hikmet Körmükçü, Sennur Nogaylar, Pelin Uluksar, Şeyla Halis, Veysel Diker ve Mehmet Emin Kadıhan rol alıyor.

KANAL D'DEN MUHTEŞEM İKİLİ KONUSU

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan), Bora Koçak (Semih Karan), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Onur Ayçelik (Barbaros), Su Demirel (Yasemin), Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can), Erden Alkan (Sabri Hoca), Alptekin Ertürk (Bekir Hazan)

ÇARPIŞMA DİZİSİ KONUSU

Show TV’de ekrana gelecek Ay Yapım’ın uzun süredir merakla beklenen dizisi Çarpışma’nın çekimleri başladı. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu’nun yanı sıra Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma, güçlü oyuncu kadrosu, yüksek tempolu hikayesi ve usta yönetmen Uluç Bayraktar rejisiyle, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. 

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.  Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Kadir Adalı’nın kazadan sonra dediği gibi; “Çarpışan aslında kaderlerimizdi...”

Yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma’nın oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık gibi güçlü isimler yer alıyor.

İkizler Memo - Can

İkizler Memo - Can son bölümde işler iyice karışıyor. Yer değiştiren Memo ve Can yeni hayatların adapte olmaya çalışırlar. Hafızasını kaybeden Can, Memo'nun ailesini kendi ailesi olarak bilir ve yaşadığı ortama uyum sağlamaya çalışır. Herkes bu değişimi fark eder ancak anlam veremez. Öte yandan Memo ise zengin bir hayatın içine girmiştir. Ancak Can'ın aksine Memo'nun yaramazlıkları herkesi çileden çıkarır. Memo, okulu birbirine katar. Zenginliğin keyfini süren Memo'nun aklı bir yandan da annesinde kalır. Onun hasta olduğunu öğrenen ve gerekli parayı bulmak için bir süre daha Can'ın yerine geçmeye devam eder. Bir gece herkesten habersiz evden çıkan Memo, ailesini uzaktan izler. Can ile karşılaşır ve onunla bir oyun içine girer. Ancak eski mahallesinden evine dönerken yolda bilmediği kişiler tarafından kaçırılır.

Memo'yu kaçıranlar, onun babasından fidye istemektedir. Zaten bir evladını kaybetmiş olan Onur, diğer evladını da kaybetmeyi göze alamaz. Peki bundan sonra ne olacak? Memo, haydutların elinden kurtulabilecek mi? Annesinin ameliyatı için gerekli olan parayı nasıl bulacak?

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...