Tolga Gariboğlu yıllar sonra ortaya çıktı, oğlu ile pozu sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
Tolga Gariboğlu yıllar sonra ortaya çıktı, oğlu ile pozu sosyal medyayı salladı

MAGAZİN Haberleri

Bir döneme damga vuran sunucu Tolga Gariboğlu yıllar sonra bir düğünde ortaya çıktı. Ünlü sunucunun değişimi görenleri şaşırttı. 'Tolga Abi' lakaplı Tolga Gariboğlu'nun son halini görenler "Yaşlanmak nedir bilmiyor" yorumunda bulundu.

Tolga Gariboğlu, 1992-2008 yılları arasında çocukları ekrana kilitleyen Hugo programını sunuyordu. Çizgi karakter Hugo'nun oyunlarını konu alan programın sunucusu Gariboğlu, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor.

OĞLU İLE POZ VERDİ

Amerika’da yaşayan bir dönemlerin ünlü sunucusu, İstanbul’da bir düğüne katıldı. Gariboğlu’nun oğluyla birlikte çektirdiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. 56 yaşındaki Gariboğlu, oğlu 'Mir' ile poz verdi. Mir'in babasına olan benzerliği şaşırttı.

“YAŞLANMAK NEDİR BİLMİYOR”

Sosyal medyada gündem olan fotoğrafa birçok kullanıcı "Yaşlanmak nedir bilmiyor resmen", "Keşke biz de Tolga Gariboğlu gibi yaş alabilsek" tarzında yorumlar yaptı.

Tolga Gariboğlu yıllar sonra ortaya çıktı, oğlu ile pozu sosyal medyayı salladıTolga Gariboğlu ile oğlu Mir

TOLGA GARİBOĞLU KİMDİR?

1966 yılında Ankara’da Tolga Gariboğlu doğdu. TED Ankara Koleji’nden mezun oldu. Daha sonra ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. İşletme Yönetimi alanında master yaptı. Üniversitedeyken kendince amatör talk-show, açık oturum tarzı bir program yapmaktaydı. Bu programına Barış Manço,Uğur Dündar, Ali Kırca, Hasan Celal Güzel gibi isimleri konuk etmişti. Küçük yaşlarda TRT’de çocuk saatine girdi. Uzun yıllar çeşitli dizi ve filmlerde dublaj yaptı. Hugo ve Tolga Abi adıyla dünyadaki ilk interaktif çocuk programının Türkiye'deki sunucusu ve yapımcısıdır.

Hala çocuklara yönelik dergi yayıncılığı, yerli ve yabancı formatlarla ilgili TV yapımcılığı, çocuk ve ebeveyn kitlelere yönelik danışmanlık, aktivite yönetimi ve kreatif ajans çalışmalarını bir arada yürüten Gariboğlu, hayatını ve çalışmalarını New York'ta sürdürüyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...