Tolga Çevik’e videolu ifşa: Özel bilgileri yayınlanan komedyen mahkemeye koştu

Düzenleyen:
Tolga Çevik’e videolu ifşa: Özel bilgileri yayınlanan komedyen mahkemeye koştu

MAGAZİN Haberleri

Komedyen Tolga Çevik’in kişisel bilgilerini içeren bir ifşa videosu ortaya çıktı. Bir sosyal medya kullanıcısı Çevik’in kişisel telefon numarasını, ikamet adresini ve nüfus bilgilerini ele geçirdikten sonra videolu paylaşım yaptı. Kişisel bilgileri ifşa edilen ünlü isim soluğu mahkemede aldı.

Birçok başarılı projeyle adından söz ettiren Tolga Çevik, kişisel bilgilerini ele geçirerek sosyal medya hesabında paylaşan bir kullanıcıyı ihbar etti.

Sabah’ın haberine göre, Tolga Çevik'in T.C. Kimlik numarasını ele geçiren Emir T. isimli bir kullanıcı, telefon ikametgah ve nüfus bilgilerinin de nasıl ele geçirileceğini anlattığı bir video çekti.  Videoda, Vergi Dairesi’nin internet sitesi üzerinden ünlü komedyene ait şirket bilgilerini girdikten sonra Çevik'in T.C. kimliğini ele geçiren kullanıcı, ardından özel bir telekomünikasyon şirketinin sitesine girerek fatura bilgilerini buldu. Ayrıca hukuka aykırı bir şekilde ünlü ismin ikametgah adresini de ifşa etti.

Tolga Çevik’e videolu ifşa: Özel bilgileri yayınlanan komedyen mahkemeye koştu

Çevik’in kişisel bilgilerini açıklayan kişi, kişilerin özel bilgilerine ulaşmak için yol gösterdi. Videodan haberdar olan Çevik, Sulh Ceza Hâkimliği’ne başvurdu. Şahsın cezalandırılmasını isteyen Çevik'in talebi sonrası videoya erişim engeli getirildi. Olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...