Teşkilat’ın Ömer’i objektif karşısına geçti, gören herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Teşkilat’ın Ömer’i objektif karşısına geçti, gören herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzetti

MAGAZİN Haberleri

Teşkilat dizisinde Ömer karakterini canlandıran Murat Yıldırım, bir marka için kamera karşısına geçti. Videosunu paylaşan ünlü oyuncuyu gören herkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a benzetti.

Asi, Aziz, Suskunlar gibi birçok dizide oynayan Murat Yıldırım, şimdilerde Teşkilat dizisindeki Ömer rolüyle adından söz ettiriyor. Başarısıyla konuşulan oyuncu, bu kez rol aldığı reklam filmiyle gündeme geldi.

TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Deniz Baysal ile başrolü paylaşan Murat Yıldırım, bir markayla anlaştı ve kamera karşısına geçti. Yıldırım, reklam filmini 4.2 milyon takipçili Instagram hesabında paylaştı.

TAKİPÇİLERİ ERDOĞAN’A BENZETTİ

Ünlü oyuncunun markanın çekimlerinde giydiği kıyafetler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı’nda giydiği kamuflaja benzetildi. 

Teşkilat’ın Ömer’i objektif karşısına geçti, gören herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzetti

YORUM YAĞDI

Yıldırım’ın videosuna sosyal medya kullanıcılarından beğeni yağdı. Takipçileri ünlü oyuncuya “Adamdaki karizmaya bak” , “Karizmanın ta kendisisin” gibi yorumlar yaptı.

"KENDİSİNİ MANEVİ BABAM OLARAK GÖRÜYORUM"

Daha önce verdiği bir röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve manevi babası olarak gördüğünü söyleyen Murat Yıldırım, "Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, kendisi gerçekten çok mütevazı bir insan. Birçok kişinin de evlenmesine vesile oldu, manevi babalık yaptı. Ben zaten kendisini manevi babam olarak görüyorum" şeklinde konuşmuştu.

Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...