Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul hastaneden fotoğraf paylaştı, hayranlarını korkuttu

Düzenleyen:
Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul hastaneden fotoğraf paylaştı, hayranlarını korkuttu

MAGAZİN Haberleri

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul hayranlarını korkuttu. Sosyal medya hesabından hastanede bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, sonrasında sağlık sorunuyla ilgili açıklama yapmayı ihmal etmedi.

34 yaşındaki Çağlar Ertuğrul, Teşkilat adlı dizide oyunculuktaki başarısını bir kez daha kanıtladı. Sergilediği performans çok beğenilen ünlü oyuncu, Instagram hesabından hayranlarını üzecek bir fotoğraf paylaştı.

Ünlü oyuncu kariyeri boyunca birçok aksiyon içeren yapım yer aldı. Bu yüzden sağlığına çok dikkat eden isim, şu sıralar Teşkilat dizisindeki başarılı performanslarına gölge düşürecek bir sağlık sorunuyla uğraşıyor.

Teşkilat dizisinin yakışıklı ve ciddi ajanı Serdar'ı canlandıran Çağlar Ertuğrul, Instagram hesabından hastanede çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul hastaneden fotoğraf paylaştı, hayranlarını korkuttuÇağlar Ertuğrul hastanede...

"BEŞİNCİ FİZİK TEDAVİ SEANSINDAN ÇIKTIM"

Fotoğrafıyla hayranlarını endişelendiren ünlü oyuncu sağ omzundaki yırtık sebebiyle fizik tedaviye başladığını ve bir süre dizideki aksiyon sahnelerinde sağ kolunun iptal olacağını duyurdu.

Çağlar Ertuğrul paylaşımında “Sağ omzumda yırtık varmış, beşinci fizik tedavi seansından cıktım, daha iyiye gidiyor ama maalesef bir süre aksiyon sahnelerinde sağ kolum iptal olacak” dedi.

Ertuğrul'un Twitter’dan yaptığı açıklamaya çok sayıda ‘geçmiş olsun’ yorumu geldi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...