Tatili zehir olan Enis Arıkan isyan etti: Kapıma gelmeyin

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tatili zehir olan Enis Arıkan isyan etti: Kapıma gelmeyin

MAGAZİN Haberleri

Alaçatı’da tatil yapan Enis Arıkan, çat kapı evine gelip kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen kişilere sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Son olarak Camdaki Kız’da canlandırdığı ‘Muzo’ karakteriyle ekranlarda olan oyuncu Enis Arıkan, dizisinin final yapmasının ardından tatile çıktı. Sosyal medyayı aktif kullanan Arıkan, bu kez yaptığı sitem dolu paylaşımla gündeme geldi.

Her yaz olduğu gibi sıcak havaları Alaçatı'daki evinde geçiren Arıkan, kendisiyle fotoğraf çektirmek için çat katı gelen takipçilerine tepki gösterdi.

Tatili zehir olan Enis Arıkan isyan etti: Kapıma gelmeyin

"YILDIK GELMEYİN KARDEŞİM"

Sosyal medyada çektiği videoyla isyan eden ünlü oyuncu paylaşımında, “Tam çok taze olmuşken söyleyeyim, lütfen Alaçatı’daki evime gelmeyin kardeşim… Gelip kapımı çalmayın. Çok ayıp bir şey bu tanımadığınız insanın kapısını çalıp ‘Fotoğraf çektirebilir miyiz?’ diyemezsiniz. Yıllar evvel de yatak odamdan bir herif çıkmıştı. Buyurun beyefendi dediğimde ‘fotoğraf istiyorum’ demişti. Yemin ediyorum size, daha yıldık gelmeyin kardeşim… Ayıp ya! Tamam tatlıyız çok şekeriz. Zıkkımın dibi, istemiyorum evimde sizi istemiyorum” dedi.

"TANIMADIĞIM İNSANI SEVMEM"

Bu duruma üzüldüğünü de belirten Arıkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kameralardan görüyorum fotoğraf için geldiklerini… Yanımdaki kişileri gönderiyorum, onlar da güle güle diyorlar… Koskoca insanlar geliyorlar sonra arkalarına baka baka gidiyorlar. Gidişleri de üzüyor beni… Neyim ben? Madame Tussauds Müzesi’ndeki balmumu heykeli miyim de öyle ziyarete geliyorsunuz? Tanımadığım insanı sevmem, gelmeyin kapıma…”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...