Tarzına ‘Rüküşsün’ yorumları yapılan Buse Terim herkese tek tek cevap verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tarzına ‘Rüküşsün’ yorumları yapılan Buse Terim herkese tek tek cevap verdi

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Buse Terim, doğum gününde giydiği kırmızı siyah elbisesiyle pozlar verdi. Kıyafeti beğenilmeyen Terim, kendisine yapılan ‘rüküş’ yorumlarını cevapsız bırakmadı.

Fatih Terim’in kızı Buse Terim, 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile dünya evine girdi. 2016 yılında ilk kızı Nil'i, 2018'de de ikinci kızı Naz'ı kucağına aldı. Kendine ait markası bulunan ve modayla yakından ilgilenen Terim, yaptığı paylaşımlarla geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. Instagram’da 1.9 milyon takipçisi bulunan ve yaptığı kombinlerle sık sık gündeme gelen ünlü isim, tarzıyla yine gündem oldu. 

CEVAP VERMEYİ İHMAL ETMEDİ

Buse Terim, son olarak doğum gününde verdiği pozları paylaştı. 33 yaşına giren Terim, kendi partisi için siyahlı kırmızı uzun bir elbise tercih etti. Ancak stili beğenilmeyen ünlü ismin takipçileri olumsuz yorumlar yaptı ve ‘rüküş’ eleştirileri beraberinde geldi. Terim bu kişilere tek cevap vermeyi ihmal etmedi. 

Bir takipçisi ünlü fenomene, “Gıcıklık olsun diye yazmıyorum ama bir an dizlerinizin üzerine çökmüşsünüz sandım. Neden bu kadar proporsiyonunuza uymayan desenler, modeller giymekte ısrarcısınız hayret! Fotoğrafın açısı ile beraber sonuç feci olmuş” yazdı. Terim ise bu yoruma “Thanks (teşekkürler)” şeklinde cevap verdi. 

Başka bir takipçisi ise yine aynı kareye “Böyle bir çekim açısı, böyle bir elbise, inanamıyorum gerçekten bile isteye mi seçiyorsunuz bu rüküşlüğü” yorumunda bulundu. Terim’in “Evet” cevabı ise dikkat çekti.

Tarzına ‘Rüküşsün’ yorumları yapılan Buse Terim herkese tek tek cevap verdi

AYAKKABI TERCİHİ BEĞENİLMEDİ

Öte yandan Buse Terim’in daha önce giydiği balon topluklu ayakkabıları da eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Ayakkabı tercihi hiç beğenilmeyen Terim’e “Nasıl kötü ve anlamsız bir ayakkabı tasarımı, berbat” , “Markası ve fiyatı umurumda değil, ayakkabı gerçekten çok kötü" yorumları yapılmıştı.

Tarzına ‘Rüküşsün’ yorumları yapılan Buse Terim herkese tek tek cevap verdi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...