TAN TAŞÇI SAĞLIK DURUMU | Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, kaza mı yaptı? sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TAN TAŞÇI SAĞLIK DURUMU | Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, kaza mı yaptı? sağlık durumu nasıl?

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı’nın Burdur’da trafik kazası haberini alan sevenleri ve şarkıcı Tan Taşçı’yı tanımayanlar arama motorlarında “Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, kaza mı yaptı? sağlık durumu nasıl?” sorularını yanıtını araştırıyorlar. Hastaneye kaldırılan Tan Taşçı’nın hayranları şarkıcının sağlık durumu merak ediyorlar. Peki, Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, kaza mı yaptı? sağlık durumu nasıl? İşte o detaylar…

Tan Taşçı Burdur’un Bucak ilçesinde arabasıyla yol alırken trafik kazası geçirdi. Kaza esnasında aracın içerisinde Tan’ın menajeri Ecmel Kayahan ve Mahmut Emre Yer alıyordu. Kazanın ardından Tan Taşçı ile ilgili olarak arama motorlarında “Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, kaza mı yaptı? sağlık durumu nasıl?” sorusu araştırılmaya başlandı. İşte şarkıcı Tan Taşcı’nın sağlık durumu hakkında merak edilenler…

ŞARKICI TAN TAŞÇI KAZA MI YAPTI?

Şarkıcı Tan’ın içerisinde bulunduğu 34 GPK 636 plakalı cip Bucak-Antalya Karayolu Bölge Denetleme İstasyonları yakınlarında kaza yaptı. Araç içerisinde ayrıca Tan’ın menajeri ve Mahmut Emre yer alıyordu. Tan’ın menajeri Ecmel Kayahan tarafından idare edilen araç aynı istikamette ilerleyen Bedir yönetimindeki 15 NK 616 plakalı tırla çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi.

TAN TAŞÇI SAĞLIK DURUMU | Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, kaza mı yaptı? sağlık durumu nasıl?

TAN TAŞÇI SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kaza yapan araç içerisinde bulunan Tan, Ecmel Kaya ve Mahmut Emre yaralandılar ve sağlık ekipleri tarafından Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tan ve iki arkadaşının hayati tehlikeleri olmadığı ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

TAN TAŞÇI KİMDİR?

Tan Taşçı Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. 30 Ekim 1988 yılında Almanya'nın Hannover şehrinde doğdu. Tan ilkokulu Ankara’da bulunan Arı Koleji’nde lise eğitimini ise Rauf Denktaş Lisesi'nde tamamladıktan sonra polifonik korolarda uzun süre şarkı söyledi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Korosuna katıldı. Bunun yanında şan dersleri de aldı. Tan daha sonra Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan bölümüne girdi. Halk müziği, sanat müziği gibi çeşitli korolarda ve devlet operasında yer aldı. Tan aynı zamanda "Mürüvvetsiz Mürüvvet" adlı Türk filminde de rol aldı.

Öğrencilik yıllarda birçok organizasyonda sahne alan Tan 13 Mayıs 2005 yılında tamamen kendi bestelerinden oluşan “Rica Ederim” adlı albümü çıkardı. Bu albümde yer alan slow şarkılar ile adını duyurmaya başladı.

Çıkardığı albümden 2 yıl sonra ikinci albümü olan “Sözümü Tutamadım” albümünü Erol Köse imzası ile çıkardı. Bu albüm içerisinde Sezen Aksu ve unutulmaz besteci söz yazarı Onno Tunç eseri "Geçer"e albümünde yer verdi.

24 Mayıs 2008 tarihinde "Yıldızlar Da Kayar" isimli sözü ve müziği Ferdi Tayfur'a ait olan şarkıyı yeniden yorumladı. 1 Haziran 2009'da ise "İşaret" adlı 4. albümünü çıkardı ve bu albümde de yine Ferdi Tayfur'a ait olan "Sanma Ki" adlı şarkıyı yorumladı.

Tan 2010 yılında “Taş Yürek” isimli beşinci albümünü çıkardı. 2011 yılında Serdar Ortaç birlikte söylediği “Benim Gibi Olmayacak” adlı single şarkıyı yayınladı ve 2012 yılında”ilk” isimli albümü çıkardı.

2013 yılında aranjör Yasin Keleş ile birlikte sözleri Aysel Gürele ait "Ara Ara" adlı şarkıyı yeniden yorumlamıştır.

Sanatçı "İlk" albümünden sonra 2014 yılında önce "Bırak Beni" ve sonrasında "Ağrılı Başımız" adında iki farklı single yayımlamıştır.

Ayrıca 2016 yılında ''Sevmek Yetmiyor Bazen'' ve 2018 yılında ''Bana Aşktan Söz Etme'' albümlerini çıkarmıştır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...