Taha Duymaz’ın kardeşi mezarı başından paylaştı: Nurlar içine uyuyun

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Taha Duymaz’ın kardeşi mezarı başından paylaştı: Nurlar içine uyuyun

MAGAZİN Haberleri

Depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın kardeşi Burak Duymaz, mezar başından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Paylaştığı fotoğrafa ise “Nurlar içinde uyuyun Taham, Meleğim” notunu düştü.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depreme Hatay’da yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşi, enkaz altında kaldı. 

Hayatını kaybeden 20 yaşındaki Taha Duymaz ve 17 yaşındaki kız kardeşi Melek Nur Duymaz’ın cansız bedenlerine depremin 12. gününde ulaşıldı.

DUYGULANDIRAN MEZAR PAYLAŞIMI

Taha Duymaz ve kardeşi, Hatay’da son yolculuğuna uğurlandı. Kardeş acısıyla yıkılan Burak Duymaz ise sosyal medya hesabından Taha ve Melek'in mezarlarını paylaştı. 

Taha Duymaz’ın kardeşi mezarı başından paylaştı: Nurlar içine uyuyun

Kardeşleri için Kur’an-ı Kerim okuttuklarını belirten Duymaz, mezar başından yaptığı paylaşımla hüzünlendirdi. Instagram’dan fotoğraf paylaşıp “Nurlar içinde uyuyun Taham, Meleğim” notunu düştü.

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

19 yaşındaki Taha Duymaz, Hatay’ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü’nde yaşıyordu. Duymaz, küçük yaşından itibaren yaptığı yemekler ve paylaştığı videolarla gündeme geldi. Çok az malzemeyle hazırladığı yemeklerin videoları gün geçtikçe daha fazla ilgi gördü ve kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak karşımıza çıkmaya başladı. Duymaz'ın en büyük hayali aşçı olmaktı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...