Survivor'da Serenay Aktaş sinir krizi geçirdi! 'Beni burada...'

Survivor'da Serenay Aktaş sinir krizi geçirdi! 'Beni burada...'

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'ın 33. bölümde ortalık toz duman... Merve Oflaz'ın adadan elenmesinin ardından Serenay Aktaş sinir krizi geçirdi.

Survivor All Star yarışması 18 Nisan Cumartesi akşamı neler olacak? Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen haftaki yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı kötü günler geçiriyor. Yapılan 3 ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununu kazanamayan ünlüler takımında moraller bozuk.
Survivor'da Serenay Aktaş sinir krizi geçirdi! 'Beni burada...'

SERENAY SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Adada iki gruba ayrılan ünlüler takımında geçen hafta Merve Oflaz elenmişti. Merve Oflaz, Doğukan Manço, Hakan Hatipoğlu'yla aynı grupta olan Serenay Aktaş Merve Oflaz'ın da elenmesinden sonra adeta sinir krizi geçirdi. Serenay adada gözyaşlarına boğularak "Bunlar beni yer burada" diye ağladı. Merve Aydın ise Serenay'a seslenerek "İlahi adalette zaman aşımı yoktur" diyor. Üst üste 5 oyunu kaybeden adada açlıkla mücadele eden ünlüler takımı bu kötü gidişe dur diyebilecek mi? Gönüllüler takımında ise Özlem ile Bozok arasında ödül oyunu sırasında tartışma yaşanıyor.
Survivor'da Serenay Aktaş sinir krizi geçirdi! 'Beni burada...'

MERVE AYDIN İLE ANIL'IN PLANI
Ünlüler takımında Merve Aydın ve Anıl ise kafa kafaya vererek yeni bir strateji belirliyor. Merve Aydın elenen Merve Oflaz'ın sözlerine atıfta bulunarak "Şampiyon bir kadından tehlikeli ne olabilir diyordu. Tehlikeyi gönderdik şimdi sıra ekürisinde" diyerek yeni hedeflerini Hakan olarak belirliyor. Anıl ise "Asıl tehlike orada" diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...