Survivor’da Nagihan Karadere’nin evlat hasreti! Ağlayarak isyan etti: Babası bilerek yapıyor

Düzenleyen:
Survivor’da Nagihan Karadere’nin evlat hasreti! Ağlayarak isyan etti: Babası bilerek yapıyor

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'ın yeni bölümü dün akşam ekranlara geldi. İletişim ödülünde gözyaşları sel olurken, ödülü kazanan yarışmacılar arasında olan Nagihan kızının yıllar önceki fotoğrafını görünce eski eşine ateş püskürdü. Kızının şu anki halini görmek isteyen Nagihan, eski eşine sitem ederek gözyaşları içinde “Babası bilerek yapıyor. Ben kızımın son halini görmek istiyorum.”

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık ve iletişim ödülünü kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Zorlu oyunun kazananı ise ünlüler takımı oldu. Oyunu kazanmanın mutluluğunu yaşayan ünlüler, ailelerinden gelen fotoğraflara ve mesajlara kavuştu.

Kızı Arven’i görmek için sabırsızlanan Nagihan Karadere ise ekran karşısına geçince büyük şaşkınlık yaşadı. Nagihan, ekrandaki mesaj açılınca kızının eski fotoğrafını görüp hayal kırıklığına uğradı. Kızının son halini görmek istediğini belirten Karadere, "Bu fotoğrafı ben çektim. Kızımın anlık fotoğrafını istiyorum. Bu fotoğraf çok eski, kızım burada dört yaşında. Kızımı çok özledim, son halini görmek istiyorum. Babası bilerek yapıyor" diyerek ağlama krizine girdi. Nagihan Karadere ve Uğur Gökçe yıllar önce olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Gözyaşlarına hakim olamayan sevilen yarışmacı Nagihan’ı takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...