Survivor’da gözyaşları sel oldu... Finalistler aylar sonra ailelerine kavuştu

Düzenleyen:
Survivor’da gözyaşları sel oldu... Finalistler aylar sonra ailelerine kavuştu

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışması Survivor All Star 2022’de sona gelindi. Yarışmanın yarı finali dün akşam İstanbul'da canlı yayınla ekrana geldi. Dominik’ten İstanbul’a gelen Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel aylardır hasret kaldıkları ailelerine kavuştu. O anlarda gözyaşları sel oldu.

Dominik'te 15 Ocak’ta başlayan Survivor All Star 2022’nin finaline saatler kaldı. Yarı final öncesi Dominik’ten İstanbul’a gelen yarışmacılar 6 ay sonra ailelerine kavuştu.

Son 4’e kalan Batuhan Adem, Nisa ve Ayşe aileleriyle buluştukları anlarda duygu dolu dakikalar yaşadı.

Survivor'da son 4'e kalan yarışmacılar aylar sonra Dominik'ten İstanbul'a geldi. Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel hasret kaldıkları aileleriyle buluştu. Yarışmacılar aileleriyle buluştukları anlarda gözyaşlarına boğuldu.

Survivor All Star'da Ocak ayında başlayan macera büyük finalle son buluyor. Survivor'ın yarı finali Tersane İstanbul'da düzenlendi.

Yarı final için Dominik'ten gelen Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel ayağının tozuyla aileleriyle buluştu.

Yakınlarına sarılan yarışmacılar gözyaşlarını tutamadı.

Survivor'ın büyük finali 30 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...