Survivor'da duygusal anlar! Gözyaşları sel oldu...

Survivor'da duygusal anlar! Gözyaşları sel oldu...

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'da dün akşam ödül oyununu ünlüler kazandı. Ailelelerinin fotoğraflarını gören ünlülerin gözyaşları sel oldu

Survivor AllStar'ın 21 Nisan akşamı yayınlanan ödül oyununu kazanan Ünlüler, ailelerinden gelen fotoğrafları karşılarında görünce Mor Oda'da gözyaşları sel oldu aktı. nbsp;Pascal Nouma 3 günlükken bıraktığı bebeğini 3 ay sonra gördü. Nouma o an panoyu sökmek istedi.

Survivor All Star'da ödül oyununu kazanan Pascal Nouma, 3 aylık kızını ilk kez gördü. Ailesi tarafından gönderilen bu fotoğraf Nouma'yı çok duygulandırdı.

10 GÜNLÜKKEN AYRILMIŞTI

2 aydır adada yaşam mücadelesi veren Ünlüler takımı yarışmacılarından Pascal Nouma, adaya gitmeden önce baba olmuş, kızı Jena Elma Nouma'dan daha 10 günlükken ayrılmak zorunda kalmıştı. Yarışma için 10 günlük kızı Elma'dan ayrılan Pascal Nouma, kazandığı ödül oyununda kızının 3 aylık fotoğraflarını görünce duygusal anlar yaşadı. nbsp;

Survivor'da duygusal anlar! Gözyaşları sel oldu...



İŞTE O ANLAR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...