Survivor'da Bozok kafa attı! Acun kararını verdi

Survivor'da Bozok kafa attı! Acun kararını verdi

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star da büyük finale sayılı günler kala akıl almaz bir olay yaşandı. Kendine hakim olamayan Bozok, Hakan'a kafa attı.

Dokunulmazlık oyunu için mücadele eden iki takım arasındaki gerginlik had safhaya ulaştı. Survivor All Star'ın ilk günlerinden itibaren oyunlarda birbirlerine karşı sert tavırlar sergileyen Hakan ve Bozok bu sefer birbirine girdi.
İŞTE O ANLAR-TIKLAYIN
Dokunulmazlık oyunu esnasında Bozok, Hakan'a yenildi. Bunun üzerine sinirlerine hakim olmayı başaramayan Bozok bağırarak Hakan'a kafa attı. Yaşanan olay sonrası müdahale eden Acun Ilıcalı sert tepki verdi. Diğer yarışmacılar ikili arasına girerek olayların büyümesini engelledi.


Geçtiğimiz dönemler de Berna Sahra'ya vurduğu için elenmişti. Aynı olay Bozok tarafından tekrarlandığından diskalifiye olması beklenirken Acun'dan izleyenleri isyan ettiren bir karar çıktı. Acun, Hakan'a kafa atan ve ekran başındaki izleyicilere kötü örnek olan Bozok'a 1 hafta yarışmalara katılmama cezası verdi. Acun'un bu kararı Survivor izleyicilerine adeta saç baş yoldurttu. Konuyu sosyal medyaya taşıyan izleyiciler Bozok'un neden diskalifiye edilmediğini sorguladı.


Bozok hakkında karar verildi! Acun Ilıcalı açıkladı...
Survivor Allstar'ın 24 Mayıs akşamı yayınlanan ada konseyinde Acun Ilıcalı, Hakan'la dokunulmazlık oyununda büyük gerginlik yaşayan Bozok hakkında verdikleri kararı açıkladı. Acun Ilıcalı'nın sözleri şöyle; 'Kendi aramızda yaptığımız toplantı sonucunda ve temasla ilgili son uyarımızı da dile getirerek bu hafta hiç bir oyunda oynamama cezası veriyoruz. iç bir oyunda oynamayacaksın ve kenarda duracaksın' dedi.
ACUN ILICALI KARARINI AÇIKLADI-TIKLA İZLE

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...