Survivor yarışmacısı boşanıyor! Nedenini sosyal medyadan açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Survivor yarışmacısı boşanıyor! Nedenini sosyal medyadan açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Survivor yarışmasıyla ününe ün katan eski futbolcu Sercan Yıldırım, boşanıyor. İki yıl önce Nihan Yönel ile nikah masasına oturan Yıldırım, aylık kararını sosyal medyadan açıkladı.

Futbolculuk hayatının yanı sıra katıldığı Survivor yarışması ile adını duyuran Sercan Yıldırım, 2021 yılında yoga eğitmeni Nihal Yönel ile nikah masasına oturmuştu. Görkemli bir düğünle evlenen çift, boşanma kararı aldı.

“KARARIMIZA SAYGI GÖSTERMENİZİ RİCA EDERİM”

Sercan Yıldırım, üzen haberi Instagram üzerinden yazılı bir açıklama yaparak duyurdu. Yıldırım açıklamasında “Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak saygı çerçevesi içinde ayrılmış bulunmaktayız. Konu ile alakalı hassasiyetinizi diler, kararımıza ve gizliliğimize saygı göstermenizi rica ederim” ifadelerini kullandı.

Survivor yarışmacısı boşanıyor! Nedenini sosyal medyadan açıkladı

TANIŞMA HİKAYELERİNİ ANLATMIŞTI

Sercan Yıldırım, Nihan Yönel ile tanışma hikayelerini şu sözlerle anlatmıştı:

"Kardeşimin arkadaşı kafe açmıştı. Oraya gittiğimizde arabasından inerken gördüm. Aura'sından etkilendim. Çaktırmadan fotoğrafını çekip mekan sahibine gönderdim. 'İlkokul arkadaşım, uzaktan da akrabam' dedi. 'Akraban olsun olmasın evlenmek istiyorum' dedim.

Survivor yarışmacısı boşanıyor! Nedenini sosyal medyadan açıkladı

Nihan Yönel'in yoga stüdyosu açtığını ve kendisinin de o dönem yoga eğitimi almak istediğini anlatan Yıldırım, Instagram'dan yazıp görüşmeye başladıklarını aktardı.
Yıldırım, 3.5 ay gibi kısa bir sürede evlilik kararı aldıklarını belirtmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...