Survivor Turabi, ‘Reyting rekorları kırdırdım’ diyerek sitem etti, Acun Ilıcalı'dan cevap gecikmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Survivor Turabi, ‘Reyting rekorları kırdırdım’ diyerek sitem etti, Acun Ilıcalı'dan cevap gecikmedi

MAGAZİN Haberleri

2014 Survivor ve 2015 Suvivor All Star’da şampiyon olan ‘Turbo Turabi’ lakaplı Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı’ya sosyal medyadan sitem etti. “Reyting rekorları kırdırdım” diyen Turabi'ye ünlü televizyondan cevap gecikmedi. Ilıcalı, eski yarışmacıya jet hızıyla karşılık verdi.

Survivor yarışmasıyla hafızalara kazınan Turbo Çamkıran, geçtiğimiz günlerde Survivor’a tekrar katılacağının sinyallerini vermişti. Çamkıran, bu kez Acun Ilıcalı’ya ettiği sitemle gündeme geldi.

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşıp altına “Dünyanın en iyi sunucusu, sevgili arkadaşım Antonio Rosique” yazdı. Bu karenin altına Survivor'ın eski yarışmacısı Turabi, dikkat çeken bir yorum yaptı.

“TURABİ: BUNLAR YOKKEN BEN VARDIM”

Survivor 2015 şampiyonu Turabi, Acun Ilıcalı’nın paylaştığı fotoğrafın altına “Valla bunlar yokken ben vardım Acun abi. 3 senemi verdim, programa katkım olsun diye yarışmacılar yatarken durmadan çalıştım, reyting rekorları kırdırdım. Bir kere beni ‘Dünyanın en iyi yarışmacısı sevgili kardeşi Turbo Turabi’ diye paylaşmadın. Neyse hiç kıskanmıyorum. Şaka şaka. ‘Benim Survivor hayalim Turabi’ lafın her şeye bedel” şeklinde yorum yaptı.

ACUN ILICALI: “ ZAMAN GÖNÜLLERDESİN”

Acun Ilıcalı bu yoruma sessiz kalmadı. Turabi’ye “Her zaman gönüllerdesin, saygılısın, vefalısın... İlk görüşmemizde gönderiyi atıyorum” diye cevap verdi.

Survivor Turabi, ‘Reyting rekorları kırdırdım’ diyerek sitem etti, Acun Ilıcalı'dan cevap gecikmedi

“KESİN GELİYORUM SURVİVOR’A”

Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklamayla bir kez daha Dominik’e gideceğinin sinyallerini vermişti:

“Kesin geliyorum Survivor'a. Elbet bir gün geleceğim. Bugün sokaklarda hayat mücadelesi verirke hayalini kurduğum hayattan daha güzel bir hayat yaşıyorum. Ve bu hayatı Survivor'a borçluyum. Reality tv show kariyerimin jübilesini Survivor'da yapacağım.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...