Survivor şampiyonu İsmail Balaban ile İlayda Şeker evleniyor

Düzenleyen:
Survivor şampiyonu İsmail Balaban ile İlayda Şeker evleniyor

MAGAZİN Haberleri

'Survivor 2021' sezonunda başlayan arkadaşlıkları birlikteliğe dönüşen İsmail Balaban ile İlayda Şeker’in düğün hazırlığı yaptığı ortaya çıktı. İkilinin bu yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

Survivor 2021'de adada arası iyi olan İlayda Şeker ve İsmail Balaban yarışma bittikten sonra sevgili oldu. Şeker, yarışma sonrası yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyordu. Son olarak Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın ailesiyle çarşıda düğün alışverişi yaparken görüntülenen İlayda Şeker, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularına verdiği cevaplarla gündem oldu.

“HAYATIN ANLAMI BENİM İÇİN İSMAİL”

28 yaşındaki İlayda Şeker, Instagram hesabından kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevaplarla adından söz ettirdi. Şeker, “Hayatın anlamı size ne ifade ediyor?" sorusuna, İsmail Balaban'ın fotoğrafını koyup "İsmail" şeklinde cevap verdi.

Survivor şampiyonu İsmail Balaban ile İlayda Şeker evleniyorİlayda Şeker'in paylaşımı...

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK

Öte yandan takipçileri tarafından yöneltilen “Beş yıl sonra kendini nerede görüyorsun?'' sorusuna İsmail Balaban'ın memleketi olan ''Antalya Elmalı'da'' cevabı vererek, evliliğe de yeşil ışık yaktı. İkilinin evlilik hazırlığı yaptığı ve bu yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...