Survivor Kim Elendi öğrenince çok şaşıracaksınız! İşte o isim...

Survivor Kim Elendi öğrenince çok şaşıracaksınız! İşte o isim...

MAGAZİN Haberleri

Survivorda kim elendi sorusu cevabını buldu. Ahmet Dursunn sağlık sorunu nedeniyle yarışmaya veda ett. Survivorda elenen isim o oldu.

Survivorda kim elendi sorusu cevabını buldu. Ahmet Dursunn sağlık sorunu nedeniyle yarışmaya veda ett. Survivorda elenen isim o oldu...Survivor yeni bölümü ile başladı. Heycanın sorukta olduğu her bölümüyle ekrana kilitleyen Survivorda bu akşam eleme heycanı yaşanacak. Survivor All Starda eleme yaşanmadan önce ödül oyunu oynanacak. Ünlüler takımı dünkü oyunu kazanamadığı için bu oyuna kilitlenmiş durumda ve hepsi kazanmak istiyor.Survivor yeni bölümde neler olacak merak konusu. Survivıor 2015 TV8 canlı yayın izlemek için sitemizdeki linke tıklamanız yeterlidir.Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında sunduğu Survivorda kim elendi merak konusu. Pazar akşamı dokunulmazlığı kaybettiği için Ünlüler takımından bir isim yazıldı.İkiye ayrılan Ünlüler takımından Ahmet Dursun ve Pascal Merve Oflaz'ın gitmesine karar verdi ve Merve Aydın, Anıl, Almeda da Merve Oflaz'ı yazdı.Konseyde Merve Oflaz ve Almeda'nın ismi yazıldı en çok oy alan yani ismi yazılan kişi Merve Oflaz oldu ve böylelikle konseyde ismi ilk çıkan isim oldu.


Survivor Bu kez bir değil, iki ödül birden izlemek için tıkla


TV8 CANLI YAYIN LİNKİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLA


Acun Ilıcalı ödül oyunun öncesinde, kazanan takıma bir değil, iki ödül birden vereceğini açıkladı. Bu iki ödülle kazanan takım hem karnını doyuracak hem de memleket hasreti giderecek.Dün akşamki ödül oyununu kaybeden Ünlüler takımından Berna'nın yarışma sonrası söyledikleri Ünlüler takımını çok kızdırdı. Berna'nın ben 3 oyun kazandım, herkes elinden geleni yapmalı, herkes oyun kazanmalı yoksa aç kalacağız sözleri bütün takımı sinirlendirdi ve tepkilerini gösterdiler. Oyun esnasında Hakan ve Turabi'nin kısa tartışması ve Turabi'nin Hakan'ı itmesi diskalifiye olmasına neden oldu. Olayı tekrar izleyen Acun Ilıcalı bu kararı verdi.Bu akşamki oyunu kim kazanacak herkes büyük bir heycanla bekliyor.


Survivor Kim Elendi öğrenince çok şaşıracaksınız! İşte o isim...




Survivor All Star Yeni Bölüm Ödül Oyunu:


Domunikte mücadele başladı:


Merve Sahraya karşı zorlu parkurda kazanan isim MERve oldu Ünlüler-1 Gönüllüler-0 Şimdi Doğukan Hilmicem'e karşı ve kazanan isim Hilmicem oldu


Ünlüler-1 Gönüllüler-1


Survivor Kim Elendi öğrenince çok şaşıracaksınız! İşte o isim...



Ödül oyununda Berna Seda'ya karşı kim kazanacak merak konusu, Ünlülerden Berna kazandı. Durum şu anda 2-1.Hakan Bozok'a karşı, Hakan önde zorlu yarışta kazanan yarışmacı Bozok oldu durum berabere oldu.Dominikte beraberlik var Serenay Özlem'e karşı kazanan Ünlüler takımından Serenay oldu.Şimdi Pascal Nouma Turabi'ye karşı avantaj Turabi'de kazanan Pascal oldu .Ünlüler 4 Gönüllüler iki dominikte şimdi MERve Oflaz NAdya'ya karşı kazanan son anda Nadya oldu, durum 4,3. Anıl HAsan'a karşı yarış tüm hızıyla devam ediyor kazanan Anıl oldu ve son durum Ünlüler beş, gönüllüler üç.


Survivor Kim Elendi öğrenince çok şaşıracaksınız! İşte o isim...



HAsan Hakan'a karşı oynadı ve kazandı durum yediye beş şuanda.Doğukan turabiye karşı oynuyor zorlu parkurda kazanan isim Doğukan oldu.Almeda Seda'ya karşı ve sayıyı alan Seda, durum ünlüler takımı sekiz gönüllüler altı..Pascal Hilmicem'e karşı oynadı ve Hilmicem kazandı Ünlüler takımı için son bir sayı gerekiyor. Berna ÖZlem'e karşı oynuyor eğer Berna kazanırsa ödül Ünlülerin olacak, heycan dorukta. Özlem kazandı.Hilmicem Doğukana karşı oynadı ve kazandı..Serenay Sahraya karşı oynuyor Dominikte heycan devam ediyor.MErve Aydın ve Nadya yarışıyor kazanan Merve oldu.Serenay SAhra'ya karşı oynuyor bu oyunu kazanan Serenay oldu Ünlüler:6 Gönüllüer:3


Survivor Kim Elendi öğrenince çok şaşıracaksınız! İşte o isim...



Şimdiki oyunda Anıl Bozok'a karşı ve Bozok kazandı


Ödül oyunu kaldğı yerden devam ediyor. Şimdi yarışacak isim nbsp;Merve Nadya'ya karşı ve başladı kazanan kişi Merve Aydın oldu.Ünlüler,7 gönüllüler takımı ise 4. Son durum Ünlüler 9 Gönüllüler 7 Serenay bu oyunu alırsa Ünlüler takımı kazanacak ve kazanan Serenay oldu.Yemek ödülü Ünlülerin oldu.
Survivor Kim Elendi öğrenince çok şaşıracaksınız! İşte o isim...



Eleme heycanı başladı, nefesler tutuldu. Halk oylamasıyla kimin birinci çıkacağı belli olacak ve birinci olan isim Merve Oflaz'ın karşısına kimi çıkaracak.Bu hafta Survivor kim elendi çok merak ediliyor. Açıklandığı an sitemizden öğrenebileceksiniz.Ada konseyinde Acun Ilıcalı önemli gelişmelrr oldugunu söylüyor ve herkes şok oluyor, Merve Aydın ve Almeda ağlıyor herkes şaşırıyor. Accun Ilıcalı'nın ne açıklayacağını herkes merakla bekliyor.


Ünlüler ve Gönüllülerin yarıştığı Survivor All Star'da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli nbsp;adada kalmak için büyük bir mücadele verdi.Survivor'ın yeni bölüm nbsp;fragmanında Acun Ilıcalı'nın "Çok önemli gelişmeler oldu" demesinden sonra yarışmacıların yaşadığı şaşkınlık sosyal medyayı salladı. Şimdi herkes yarışmacıların neden böyle bir tepki verdiğini merak ediyor. nbsp;




MERVE'NİN İSMİ YAZILDI
nbsp;
Pazar akşamı kıyasıya bir rekabetin yaşandığı Survivor dokunulmazlık Oyununda kaybeden takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı dokunulmazlığa çok yaklaşmışken Gönüllüler takımı büyük bir atak yaparak dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.Konseyde bir arkadaşlarını elemek için oy kullanan Ünlüler takımında nefes kesen dakikilar yaşandı. Oylama sonucunda 5 kişi Merve Oflaz 4 kişi Almeda ve 1 kişi de Hakan'ın ismini verdi.
nbsp;
Dün akşamki hamburger ödülünü de kaybeden Ünlüler takımı açlıkla savaşmaya devam ediyor. Gönüllüler takımı en iyi zamanlarını yaşarken bu akşam adada konsey heyecanı olacak. Seyircilerden gelen sms oyları sonucunda Ünlüler takımından birisi birinci olacak ve eleme için Merve Oflaz'ın karşısına birisini çıkartacak.Konseyde heyecan dolu dakikalar yaşanıyor... Survivor All Star'da Merve Oflaz mı nbsp;elenecek? Survivor All Star yeni bölümü ile bu akşam TV8 ekranında...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...