Survivor ile ünlenen Fatmagül Fakı anne oldu… İşte oğluyla ilk fotoğraf

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Survivor ile ünlenen Fatmagül Fakı anne oldu… İşte oğluyla ilk fotoğraf

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2023 yarışmasıyla hafızalara kazınan ve ünlü model Adriana Lima ile benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Fakı anne oldu. İlk bebeğini kucağına alan Fakı, sosyal medyadan doğum anından fotoğraflarını paylaştı.

TV8’de ekranlara gelen ve sevilen yarışma programı Survivor'da ter döken ve Adriana Lima'ya olan benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Fakı, uzun süredir ortalarda görünmüyordu.

Survivor ile ünlenen Fatmagül Fakı anne oldu… İşte oğluyla ilk fotoğrafFatmagül Fakı - Kerem Lafçı

Oyuncu ve sunuculuk yapan isim, 2019 yılında Kerem Lafçı ile dünya evine girmişti. Fatmagül Fakı, güzel bir haberle gündeme geldi. 

Geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olma mutluluğunu yaşayan Fatmagül Fakı, oğlu Kaan’ı kucağına almıştı. Fakı, eşinin de aralarında olduğu doğum anından fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.
Survivor ile ünlenen Fatmagül Fakı anne oldu… İşte oğluyla ilk fotoğrafTaze anne Fatmagül Fakı, doğum anından fotoğraf paylaştı

Survivor’un sona ermesinin ardından televizyon dünyasına geçiş yapan Fakı, magazin programlarında sunuculuk görevini üstlendi. Ekranların tanınan ismi, Güneş’in Kızları adlı dizide de oyunculuk yaptı. Daha önce Survivor'da mücadele eden yarışmacı 2 yıldır Kerem Lafçı ile birlikteydi. Çift 25 Ekim 2019 yılında yakın dostlarının katılımıyla hayatlarını birleştirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...