Survivor Eda kimdir? (EDA AKKAYA BİYOGRAFİ)

Düzenleyen:
Survivor Eda kimdir? (EDA AKKAYA BİYOGRAFİ)

MAGAZİN Haberleri

Survivor Eda Akkaya kimdir? Ünlüler takımının düşük performansı ile dikkat çeken yarışmacısı Eda Akkaya kimdir? Eda AkKaya ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Survivor Eda Akkaya kimdir? Ünlüler takımının düşük performansı ile dikkat çeken yarışmacısı Eda Akkaya kimdir? Eda Kaya ne iş yapıyor? TV8 ekranının reyting rekorları kıran yarısması Survivor 2016'da ünlüler takımından  Eda Akkaya zaman geçtikçe kendini göstermeye başladı. Eski jimnastikçi olan Akkaya hakkında detaylar haberimizde... Eda Akkaya biyografisi.

2016 Survivor ünlüler gönüllüler yarışması seyricileri ekranlara kilitledi. 8 şubatta yayın hayatına başlayan 2016 survivor yarışmasında oyunlar heyecan veriyor. Ödül oyunları ve Dokunulmazlık oyunlarında yarışmacıların hırsı, rekabeti, performansları izleyicileri de etkiliyor. En iddialı yarışma programı Survivor'da oyunlar kadar yarışmacılar da merak ediliyor. Farklı karakterlerleri ve hayatları ile 21 yarışmacı yine bizleri kendilerine hayran bıraktı. Özellikle ünlüler takımındaki ünlü isimlerin performansları dikkat çekiyor. Yarışmacıların performansları dışında diyalogları, birbirleri ile ilişkileri de yakından takip ediliyor. Ünlüler takımında Eda Akkaya'da bunlardan birisi. Jimnastikçi Eda Akkaya özellikle Yılmaz Morgül ile anlaşamadı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha ilk haftadan adada tartışmalar başladı. Eda takımındaki bir çok isimle anlaşamıyor. Bu nedenle de takımdan gönderilmek istenen ilk isimlerden birisi Eda. Peki ünlüler takımındaki Eda kimdir? Survivor'un güzel yarışmacısı Eda Akkaya kimdir, Eda akkaya kaç yaşında, nereli? 

EDA AKKAYA KİMDİR?

Eski jimnastikçi, yeni oyuncu olan Eda Akkaya 18 Kasım 1990 yılında İstanbul’ da doğmuştur. Çok genç yaşlarda Jimnastik sporu ile ilgilenmiş ve son zamanlarda da oyunculuğa merakı olduğı için de Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almış ve  hemen peşinden da oyunculuğa başlamıştır. Eda Akkaya oyunculuk kariyerine öncelikle Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırarak başlamıştır. hemen peşinden da ATV ekranlarında yayınlanan Kaçak dizisinde rol almıştır.

Survivor Eda Akkaya Kaç Yaşında: 25
Survivor Eda Akkaya  Boyu: 1.71 m
Survivor Eda Akkaya Kilosu : - kilo
Survivor Eda Akkaya Meslek: Oyuncu

Survivor Eda kimdir? (EDA AKKAYA BİYOGRAFİ)

Yer aldığı tüm projeler
 
İlişki Durumu: Karışık İlişki Durumu: Karışık (Candan) TV Dizisi 2015
 
Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan... (Gülfem) TV Dizisi 2015
 
Üç Arkadaş (Dilara ) TV Dizisi 2014
 
Tut Sözünü (Kurpiyer) sinema Filmi 2014
 
Ankara'nın Dikmeni TV Dizisi
 
Kahireli Palas (Zerrin) TV Dizisi 2013
 
Bugünün Saraylısı TV Dizisi  2. Sezon 2014  1. Sezon 2013
 
Harem Harem (İstifade Nur Sultan) TV Dizisi 2012
 
Nakş-ı Dil Sultan (Cariye) TV Dizisi 2010
 
Sihirli Annem 5. Sezon Sihirli Annem TV Dizisi 5. Sezon

Survivor Eda kimdir? (EDA AKKAYA BİYOGRAFİ)

Eski jimnastikçilerden olan Eda Akkaya yeni işi olan oyunculuğuyla ve güzelliğiyle oldukça adından söz ettiriyor. Eda Akkaya’nın rol aldığı diziler arasında; Bugünün Saraylısı, Tut Sözünü, Çeyrek ile Zeyrek, Ankara’nın Dikmeni, Üç Arkadaş ve İlişki Durumu Karışıktır. Bu dizilerde farklı rollerde ve karakterlerde oynayan Eda Akkaya; Survivor Yarışmasının zorlu mücadelesinde de kendini gösterecek kadar iddialı bir yarışmacı olarak gözüküyor.

Survivor Eda kimdir? (EDA AKKAYA BİYOGRAFİ)

2016 SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI
ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN
EBRU ÖZTÜRK
EDA AKKAYA
NAGİHAN KARADERE
SERKAN ERCAN
İBRAHİM YATTARA
TUĞBA ÖZAY
YILMAZ MORGÜL
EZGİ AVCI
YUNUS GÜNÇE
SEDA TETİK
 

2016 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI
İBRAHİM GİYDİRİR
GİZEM MEMİÇ
GİZEM KERİMOĞLU
EFECAN DİANZENZA
SERKAY TÜTÜNCÜ
DAMLA CAN
AYLİN ŞALLI
NİHAL CANDAN
ZAFER METE
SEMİH ÖZTÜRK


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...