Survivor All Star'da kimin adı yazıldı? İşte o isim

Survivor All Star'da kimin adı yazıldı? İşte o isim

MAGAZİN Haberleri

TV8'in en iddialı yarışması Survivor All Star'da dün akşam yine nefesler tutuldu. Gönüllülerin eleme gecesinde Begüm'ün adı yazıldı

Survivor All Star'da dün gece heyecan dolu dakikalar yaşandı. Herkesin soluksuz izlediği yarışmada kimin adı yazıldı? Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor All Star'da dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı konseyde bir arkadaşlarının adını yazdılar. Survivor All Star'da en çok kimin adı yazıldı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar..


Survivor Turabi konseyde yine tarzını ortaya koydu-izle

Survivor All star 17. bölüm ada konseyinde eleme için gelen takım Gönüllüler oldu. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler uzun bir aradan sonra başarı elde etmenin sevincini yaşadı. Ünlüler ada konseyine rahat bir şekilde gelirken Gönüllüler'de eleme heyecanı yaşandı. Gönüllüler takımında adı çıkan isimler oldukça kafa karıştırdı.Gönüller Takımı ada konseyinde 1 Seda 1 Taner 1 Özlem ve 5 Begüm için oy çıktı. İsmi en fazla yazılan isim olarak Begüm sms oylamasına çıkacak ilk isim oldu. Yarın akşam yapılacak elem için heyecan dorukta. nbsp;

İŞTE İLK ADAY-İZLE

BEGÜM YÜCETAN : BUNU HAKETMEDİM

Begüm Yücetan oylamanın sonunda bu sonucu hak etmediğini söyledi. İşte Begüm Yücetan 'ın sözleri: "İsmimim çıkmasını bekliyordum, ama bunu hak etmiyorum. Saygı duyuyorum bu konuda. Herkesin bir planı var benim de bir planım var. Oyunlarda elimden geleni yapmayı istiyorum. Benim bir karakterim var, geliştirdiğim. Kendimi bozamam bunun için. Survivor olmak için geldik, ama öncelikle insan olmamız gerekiyor. "

Survivor All Star'da kimin adı yazıldı? İşte o isim


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...