Survivor All Star rekor kırdı

Survivor All Star rekor kırdı

MAGAZİN Haberleri

Heyecanla beklenen yarışma Survivor pazar akşamı başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma bugüne kadarki en yüksek rekorunu kırdı

Ekranların en sevilen nbsp;yarışma programlarından biri olan Survivor, bu yıl All Star kadrosuyla 22 Şubat Pazar akşamı TV8'de başladı.
Şampiyonlar, finalistler ve unutulmayanlardan oluşan kadro açıklandığı ilk andan itibaren sosyal medyada en çok konuşulan konular arasındaydı. Yeni bölüm başladığı andan itibaren ise nbsp;sosyal medya gündemine adeta damga vurdu.


Türkiye'de 8, dünyada 5 başlıkta TT listesinde
Sosyal medya analiz platformu Somera'nın verilerine göre nbsp;Survivor All Star programı Türkiye'de 8 başlıkta aynı anda trend topics (TT) listesine girerken, dünyada (WTT) ise tam 5 başlıkla listeye girdi.


Bu sezonun rekoru kırıldı
Survivor All Star dün akşam büyük bir nbsp;sosyal medya başarısına imza atarak bu sezonun rekoru olan yüzde 79'luk Somera rating seviyesiyle yayına başladı. 79 bin 652 kullanıcının attığı 159 bin 854 mesaj, programı açık ara birincileğe taşıdı. nbsp;Spamden arındırılmış bilgiye göre sadece #BenimSurvivorFavorim hashtagiyle 35 bin 145 tweet atıldı.


En çok son şampiyon Turabi konuşuldu
Sosyal medya kullanıcılarının en çok konuştuğu isim ise 31 bin 003 iletiyle son şampiyon Turabi Çamkıran oldu. Onu takip edenler ise 9 bin 063 iletiyle 2013 şampiyonu Hilmi Cem İntepe, 7 bin 144 iletiyle de 2012 yarışmacılarından Anıl Tetik oldu.
Survivor All Star rekor kırdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...