Survivor Adaya Kim Veda Etti! Survivor Kim Elendi, İşte o isim..

Düzenleyen:
Survivor Adaya Kim Veda Etti! Survivor Kim Elendi, İşte o isim..

MAGAZİN Haberleri

Survivor kim elendi bu akşam belli oldu. Survivor adaya veda eden isim belli oldu. Gönüllüler takımından İbrahim ve Ünlüler takımından Nagihan elenme adayı olarak Survivor konseyine çıkacaklar. Survivor Adaya Kim Veda Etti! Survivor Kim Elendi

Survivor adaya kim veda etti. Survivor'da yaşanan son gelişmelerin ardından Gönüllüler takımından İbrahim ve Ünlüler takımından Nagihan elenme adayı olarak Survivor konseyine çıkacaklar. İki yarışmacı arasında en düşük SMS oyunu alan kişi yarışmaya veda edecek.

SURVİVOR 2016'YA VEDA EDEN İSİM İBRAHİM OLDU!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016’ya bir isim daha veda etti. Survivor’da 2016’da kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Büyük finale bir adım kala Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir ve Ünlüler takımından Nagihan Karadere eleme adayı olarak konseye çıktı. En düşük SMS oyunu alan İbrahim, Survivor Adası’ndan elendi.

SEMİH AMELİYAT OLDU
Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtını bulduğu gecede adeta nefesler tutuldu. Büyük heyecanın yaşandı Survivor'da şoke eden de gelişmeler yaşandı. Ayrıca Survivor'da sakatlanıp ambulansla hastaneye kaldırılan Semih Öztürk, Santo Domingo‘da kaldığı hastanede ameliyat oldu.

İLK ELEME ADAYI KİM OLDU İBRAHİM

Eleme heyecanın devam ettiği Survivor adasında konsey için ilk eleme adayı belli oldu. Serkay ve Damla, İbrahim 'in adını yazarak ilk elenme adayı olarak İbrahim 'i gösterdiler. Şimdi ikinci dokunulmazlık oyunu merakla bekleniyor. Survivor hayranları merakla kim elendi sorusunun cevabını arıyorlar. İşte Survivor 2016 'da yaşanan gelişmeler ve son bölümde meydana gelen olaylar.

Survivor Adaya Kim Veda Etti! Survivor Kim Elendi, İşte o isim..

ATAKAN KAZANDI, NAGİHAN POTAYA GİRDİ

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı. Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu.

ACUN ILICALI, SEMİH ÖZTÜRK'ÜN SEVGİLİSİ İLE TARTIŞTI
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016'ya bir isim daha veda edecek. Survivor'ın 19 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ikinci dokunulmazlık yarışması yapıldı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim'in adı yazılmıştı.

Survivor Adaya Kim Veda Etti! Survivor Kim Elendi, İşte o isim..
SEMİH HASTANEYE KALDIRILDI

Survivor 2016'da Pazar akşamı yayınlanan bölümde Semih şok bir sakatlık yaşadı. Dokunulmazlık oyunu sırasında Serkay'la havuzda denge oyunu oynayan Semih Öztürk, oyun sırasında suya düşerken parmağını kırdı. Doktor Metin Kuş'un müdahele ettiği Semih'in durumunu gören diğer yarışmacılar da büyük bir şok yaşadı. Dokunulmazlık yarışması sırasında aldığı darbe sonucu parmağı kırılan Semih Öztürk, doktor tarafından hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Survivor Adaya Kim Veda Etti! Survivor Kim Elendi, İşte o isim..

SEMİH DEVAM EDEBİLECEK Mİ?

Semih'in parmağının ters döndüğü anlaşılan görüntülerde, "Doktor parmağım düzelir mi onu söyle" diyen Semih'e doktor 'Beni aşan bir müdahale hastaneye gideceğiz' açıklamasında bulundu. Doktor Metin Kuş, ilk müdahele sırasında Semih'e sık sık parmağına bakmaması uyarısında bulundu. Semih Öztürk doktor gözetiminde tam donanımlı hastanede el cerrahisi servisinde tedavi altına alındı. Semih'in sakatlığıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Survivor'da Semih Öztürk'ün yaşadığı kaza sonrası yarışmaya devam edip edemeyeceği ise büyük merak konusu oldu.

Survivor Adaya Kim Veda Etti! Survivor Kim Elendi, İşte o isim..
ACUN ILICALI VE KURRETÜLAYN MATUR'UN SEMİH ÖZTÜRK TARTIŞMASI

Semih Öztürk'ün Ütopya'da birlikte yarıştığı sevgilisi Kurretülayn Matur ise Semih'in sakatlığından sonra Acun Ilıcalı'ya sosyal medya üzerinden bir mesaj yazdı. Ailesi ve kendisinin Semih'in sağlık durumunu merak ettiğini yazan Kurretülayn Matur sitem dolu ifadelerle Ilıcalı'yı eleştirdi. Acun Ilıcalı ise Kurretülayn'a anında cevap yazarak ailesinin bilgilendirildiğini açıkladı ve "Survivor yarışmacılarımız ile ilgili yaşanan kritik durumlar en yakın aile bireylerine haber verilmektedir, arkadaşlarına değil. Babasına haber verildi. Görüldüğü gibi parmağı kırık. Hayati bir tehlikesi yok. Sende tüm sevenleri gibi bekleyebilirsen seviniriz" dedi.

Survivor Adaya Kim Veda Etti! Survivor Kim Elendi, İşte o isim..

SURVİVOR YARIŞMACISININ UMRE FOTOĞRAFI REKOR KIRDI

Survivor yarışması ile adını duyuran Anıl Tetik'in Umre'den paylaştığı fotoğraftakipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışması ile adını duyuran Anıl Tetik, Umre'ye gitti. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Tetik'in paylaşımı 50 bin yakın kişi tarafından beğenildi.

"NİMET MÜLK SENİNDİR"

Birçok takipçisinin takdirini kazanan Survivor Anıl, fotoğrafına şu notu iliştirdi: "Allah'ım! Davetine uydum. Emrine boyun eğdim. Senin hiçbir ortağın yoktur. Davetine icabet ederek huzuruna geldim. Hamd sana mahsustur. Nimet ve mülk senindir. Senin hiçbir ortağın yoktur."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...