Survivor adaya kim veda etti / Survivor Kim Elendi? Damla mı, Gizem Kerimoğlu mu TIKLA

Düzenleyen:
Survivor adaya kim veda etti / Survivor Kim Elendi? Damla mı, Gizem Kerimoğlu mu TIKLA

MAGAZİN Haberleri

Survivor Adaya Kim Veda Etti? Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı dün gece belli oldu. Survivor'da SMS sonuçlarına göre elenen isim büyük final hayallerine veda edecek. Survivor'da bu hafta elemeye Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Damla Can kaldı. İşte Survivor adasına veda eden isim.

Survivor Adaya Kim Veda Etti? Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı dün gece belli oldu. Survivor'da SMS sonuçlarına göre elenen isim büyük final hayallerine veda edecek. Survivor'da bu hafta elemeye Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Damla Can kaldı. İşte Survivor adasına veda eden isim. Survivor'da SMS sonuçları için artık nefesler tutuldu. Survivor'da bu hafta SMS'e 3 isim kaldı.Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Damla Can arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak.

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımından yarışmaya veda eden isim belli oldu. Üç aday çıkan konseyde elenen isim Gizem Kerimoğlu oldu.

Survivor 2016'da gönüllüler takımından bu hafta adaya veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu.

SURVİVOR 'DAN KİM ELENDİ 17 MAYIS 2016 ELEME GECESİ

Survivor 17 Mayıs 2016 ada konseyi kim elendi sorusunun yanıtı için toplandı. Survivor'da eleme adayı olan gönüllüler takımından 3 isim şunlardı;
Gizem Kerimoğlu : Birinci dokunulmazlığın ardından ada konseyinde yazıldı. 
Serkay Tütüncü : Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu tarafından ismi söylendi. 
Damla Can : İkinci dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından ada konseyinde adı yazıldı.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI SONUÇLARI

Acun Ilıcalı Survivor gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçlarını açıkladı. Buna göre elenen isim sıralamada sonda olan Gizem Kerimoğlu oldu. İşte TV8 yan ekran uygulamasından yayınlanan Survivor gönüllüler oy sıralaması;
1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu

Konseyde kim kimi yazdı?

Gönüllüler takımında gerçekleşen konseyde oylamalar şu şekildeydi:

Gizem Kerimoğlu ---> Serkay
Damla ----> Gizem Kerimoğlu
Gizem Memiç -----> Gizem Kerimoğlu
Efecan ----> Gizem Kerimoğlu
Serkay ----> Gizem Kerimoğlu
İbrahim ----> Gizem Kerimoğlu

Birinci eleme adayı kim oldu?
Gizem Kerimoğlu

Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? (Gizem Memiç belirledi.)
Serkay

Üçüncü eleme adayı kim oldu?
Damla

SURVİVOR'DA ELEMEYE KALAN İSİMDEN ŞAŞIRTAN SÖZLER
Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve ‘Gizem Kerimoğlu’nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum’ diyerek Serkay’ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta sms oylamasına kalan yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.

GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?

Gönüllüler Yarışmacıları kritik oylamaya başladı ve isim yazılmaya geçildi. Pazar günkü dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden Gönüllülerden Serkay ve Gizem Kerimoğlu potaya girerek eleme adayı oldu. Geçtiğimiz hafta Ünlüler takımından üç eleme adayı çıkmış ve adaya veda eden isim Ezgi Avcı olmuştu. Gönüllülerde Gizem Kerimoğlu bir tarafta, diğer beş kişi bir taraftaydı. Peki, kim kimi yazdı?

GÖNÜLLÜLERDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Survivor 2016'da ada konseyinde Gizem Kerimoğlu Efecan’ın ismini yazdı. Geri kalan beş isim ise yani Damla Efecan’ı, Gizem Memiç İbrahim’i, İbrahim, Serkay ve Efecan da Damla’yı yazdı. Survivor 16 Mayıs 2016 üçüncü eleme adayı Gönüllülerde Damla Can oldu.

DAMLA CAN NE SÖYLEDİ?

Gönülllülerde üçüncü eleme adayı olan Damla şöyle konuştu; “Öncelikle tabii ki de potada olmak ayrı bir heyecan. İlk defa zaten potadayım. Ama bir şeyleri başardığımı görüyorum ve bir şeyleri başardığımı düşünüyorum. Potada olmak biraz heyecan veriyormuş. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olur umarım”

ACUN ILICALI, NAGİHAN İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ INSTAGRAM’A ATTI

Acun Ilıcalı konseyde dokunulmazlık oyunundaki Nagihan ile olan söz sataşmalarını açıkladı ve Nagihan ile olan görüntüleri yeniden Instagram’da paylaştığını açıkladı. 

"GÜÇLÜ BİRİNİ ÇIKARMAK İSTİYORUM"

Yapılan oylamanın ardında Gizem Kerimoğlu'nun ismi elemeye çıktı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Gizem Memiç kazandı. Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve "Gizem Kerimoğlu'nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum" diyerek Serkay'ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta SMS oylamasına kalan yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Gönüllüler takımındaki yarışmacılardan; Gizem Kerimoğlu Serkay’ı yazdı. Damla, Serkay, Efecan, Gizem Memiç ve İbrahim ise Gizem Kerimoğlu’nu yazdı. Acun Ilıcalı oylamayı sayarken açıkladı. Acun Ilıcalı “Bu durumda Gizem Kerimoğlu birinci aday Gönüllüler takımında ve biz de sözü ona veriyoruz” diye konuştu. Survivor 15 Mayıs Gönüllüler konseyinde eleme adayı olan isim Gizem Kerimoğlu oldu.

GİZEM KERİMOĞLU: HAYIRLISINI DİLİYORUM

Gizem Kerimoğlu eleme adayı olduktan sonra; “Tabii ki gitmek istemiyorum, kesinlikle mücadelemi hiçbir zaman bırakmayacağım. Tabii ki bilmiyorum potada yanıma kim söylenecek, daha sonraki dokunulmazlık kazanılacak mı kaybedilecek mi bilmiyorum. Kendim için hayırlısını diliyorum. Ama içimde gitmeye dair herhangi bir his de yok” diye konuştu.

GİZEM MEMİÇ KİMİ SÖYLEDİ?

Gönüllülerde bireysel dokunulmazlığı Gizem Memiç kazandı ve Acun Ilıcalı Memiç’e kimi söyleyeceğini sordu. Gizem Memiç kimi eleme adayı olacağını şu sözlerle açıkladı; “Sebebi bu beşliyi bozmak istemeyişim, en azından gittiği yere kadar beş kişi beraber devam edelim istiyorum. O yüzden de potaya güçlü bir isim sokmak istiyorum ki o kişi gitmesin istiyorum. Ben Serkay demek istiyorum, daha önce iki kere girdi ve gerçekten alnının akıyla çıktı. Ben gene onun potadan çıkacağını düşünüyorum ve diliyorum, gitmesini istemiyorum ama söylemek zorundayım” diyerek Serkay’ı eleme adayı olarak gösterdi. Serkay ikinci eleme adayı.

SERKAY: HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

Serkay; “Klasik haftalar, önemli bir dokunulmazlık kaybettik. Başından beri söyledik zaten kuralına göre söylemek zorundayız. İki kere potaya girdim, stresliydi, ama alnımın akıyla çıktım. Burada doğru şeyler yaptığımı düşünüyorum. İnşallah telafisini yaparız ve ünlüler takımından da iki kişiyi potaya alırız, ben de burada kalmak hatta finale gitmek istiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...