Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı resmen açıkladı… İşte sürpriz isim

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı resmen açıkladı… İşte sürpriz isim

MAGAZİN Haberleri

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2023’te yarışacak ilk isimi açıkladı. Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şarkıcı Berdan Mardini’nin Survivor 2023 yarışmasında yer alacağını duyurdu.

Survivor 2023 kadrosunda hangi isimlerin olacağı merak konusu olmaya devam ederken Acun Ilıcalı’dan sürpriz bir paylaşım geldi. "Survivor’da bu sezon akıl oyunları olacak" diyen ünlü televizyoncu yarışacak ilk isimi açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde yeni sezon tanıtımını yapan Acun Ilıcalı, Berdan Mardini’nin yeni sezon Survivor’da yarışacağına dair bir paylaşım yaptı. Ilıcalı sosyal medya hesabından “Survivor 2023 sezonu ilk yarışmacımız Berdan Mardini oldu, kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Survivor 2023’ün ilk yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı resmen açıkladı… İşte sürpriz isim

“AKLIN ÖN PLANDA OLDUĞU BİR FORMAT OLACAK”

Ilıcalı, herkesin merakla beklediği “Survivor 2023’te kimler olacak, Survivor’da bir değişiklik olacak mı?” sorusuna daha önce katıldığı bir programda şu şekilde cevap vermişti.

“Survivor’da bu sene değişiklik yapacağız. Eskiye göre yalnızca fiziksel rekabetin değil, aklın da ön planda olduğu bir format olacak. ‘Benim zekam iyi, parkurda avantaj sağlayabilirim’ denilen bir Survivor’a geçiyoruz şu anda. Biraz Özge Ulusoy, Pascal Nouma tarafını özledim. O dönemdeki yarışma aşırı fiziksel değildi. Ünlülerle yaptığımız ilk Survivor’dı. O Survivor’un tadını vermek istiyorum. Biraz da parkurları kıranların değil, hem aklı hem becerisi olanların buluştuğu bir Survivor canlandırıyoruz kafamızda.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...