Sürpriz boşanma! Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen evliliklerinde bir yıl dolmadan ayrıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sürpriz boşanma! Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen evliliklerinde bir yıl dolmadan ayrıldı

MAGAZİN Haberleri

Geçen yaz görkemli bir düğünle dünyaevine giren ünlü oyuncu Yağmur Ün, doktor Doğaç Ergezen'den tek celsede boşandı. Kısa süre önce bebeklerini kucağına alan çiftin evliliklerindeki krizi atlatamadığı ortaya çıktı.

"Alemin Kralı" dizisi ile tanınan ünlü oyuncu yer aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiriyor. En son oynadığı "Söz" dizisiyle ekranlara damga vuran başarılı oyuncu Yağmur Ün ve doktor Doğaç Ergezen geçtiğimiz yaz görkemli bir düğünle evlendi. Çiftin evlendikten kısa süre sonra bebekleri dünyaya geldi.

KIZLARININ VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

İkilinin evliliklerinde 1 sene dolmadan krizlerin yaşandığı konuşulurken taraflardan boşanma haberi geldi. Çift yaşadıkları sorunları atlatamayarak tek celsede evliliklerini sonlandırdı. Çiftin boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Yağmur Ün, sevenlerini bu boşanma haberi ile hem şaşırttı hem de üzdü. Diana ismini verdikleri kızlarının velayeti ise anne Yağmur Ün'e verildi.

Boşanmaları ile ilgili iki taraftan da açıklama gelmezken, ünlü oyuncunun sosyal medya hamlesi de şaşırttı. Ün instagram hesabından eski eşi Doğaç Ergezen ile olan tüm paylaşımlarını kaldırdı.

Sürpriz boşanma! Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen evliliklerinde bir yıl dolmadan ayrıldı

YAĞMUR ÜN KİMDİR?

4 Kasım 1995'te dünyaya geldi. Yağmur Ün İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına Üsküdar Ticaret Lisesi'yle başlayan Ün, Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu'nu başarıyla tamamlamıştır. Yağmur Ün'ün rol aldığı bazı diziler ise şunlar:

Fanatik
Zerda
Ah Be İstanbul
Haziran Gecesi
Medine
Elde Var Hayat
Alemin Kıralı
Hıyanet Sarmalı
Sungurlar
Yetim Gönüller
Kırgın Çiçekler
Söz

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...