Sümer Ezgü, Burdur gölüne ağıt yaktı

/ Kaynak: İHA
Sümer Ezgü, Burdur gölüne ağıt yaktı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Burdur Gölü'nü kurtarmak amacıyla çekimleri süren "Göle Yas" belgeselinin ikinci teaser çekimi Burdur Serenler Tepesi'nde gerçekleşti.

Burdurlu THM Sanatçısı Sümer Ezgü, Serenler Tepesi'nde elindeki üç telliyle birlikte kayalığa oturarak, göl manzarasında Burdur Gölü'ne ağıt yaktı. Yaklaşık iki saat süren çekimlerde, THM Sanatçısı Sümer Ezgü'den farklı detaylar çekildi. Serenler Tepesi'ne gelen vatandaşlar Sümer Ezgü'nün muhteşem sesiyle çaylarını yudumladı.Belgeselin ikinci teaser çekiminde Sümer Ezgü ile coştuklarını söyleyen Yönetmen Şafak Türkel, "Bugün gün batımında ikinci teaserımızı çektik. Burdurlu Sanatçı Sümer Ezgü ile çektik. Serenler Tepesi'nde gün batımında Sümer Ezgü bize üç tellisi ile bizi buradan kopardı götürdü. Sümer Ezgü ile gölün üstünde uçtuk. Hem inanılmaz bir görüntü oldu, hem de Sümer Ezgü'nün nefesi ve sesi, gölün çığlığı olarak etrafta çınladı. Umarım bu çığlığımızı daha geniş kitleler duyacak ve Burdur Gölü'nün kurumasına izin vermeyeceğiz."

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...