Star TV, Nefese Nefese'yi yayından kaldırma kararı aldı

Düzenleyen:
Star TV, Nefese Nefese'yi yayından kaldırma kararı aldı

MAGAZİN Haberleri

Güçlü yapımlarıyla yeni sezona iddialı giriş yapan Star TV, büyük hayallerle yayına sürdüğü Nefes Nefes'e için erken final kararı aldı.

Yeni sezon dizileri ile reyting savaşlarında ön sıralarda yer alan Star TV,çok konuşulan yapımlarından biri için erken final kararı aldı.

DİZİNİN SONRAKİ BÖLÜMLERİNDEKİ DÜŞÜŞ KANALI HAREKETE GEÇİRDİ

Yeni sezona hızlı başlayan ve birbirinden iddialı yapımları yayına sokan kanal Star TV, Nefes Nefese dizisi için son kararı verdi. Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun başrolünü paylaştığı ve ilk bölümü ile umut vaad eden dizinin sonraki bölümlerinde yaşanan düşüş kanalı harekete geçirdi.

DİZİDE DÜŞÜŞE NEDEN OLAN BİR ETKEN DE SENARYO

Kadrosunda usta oyuncu Uğur Yücel'in de bulunduğu dizinin yayın hayatı kısa sürdü. Dizinin erken final yapmasında etkili olan bir neden ise senaryonun karışıklığı ve izleyicinin konuyu kafasında net bir yere oturtamaması olarak yorumlandı. Sürekli gelişen olayları yakalayamayan seyirci Nefes Nefes'yi izlemekten vazgeçti.

10'UNCU BÖLÜMDE FİNAL YAPIYOR

TMC Film imzalı dizinin reytingleri beklentiyi karşılamayınca 10. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...