Sözde amcasından tehdit mesajları alan Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal mahkemeye koştu

Düzenleyen:
Sözde amcasından tehdit mesajları alan Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal mahkemeye koştu

MAGAZİN Haberleri

Gülüşüyle seyircilerin hafızasında yer edinen Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000’de uçakta geçirdiği kalp krizi nedeniyle aramızdan ayrılmıştı. Usta ismin çocukları Ezo Sunal ve Ali Sunal kendisini amcası olarak tanıtıp insanları dolandıran kişiyle davalık oldu. Soluğu mahkemede alan Ali Sunal “Bizim bu isimde amcamız yok. Babam üzerinden bu tip olayların yapılması bizi derinden üzüyor” dedi.

Ali Sunal, kendisini Kemal Sunal'ın amcası olarak tanıtan ve çektiği filmle insanları dolandırdığı iddia edilen Halit Sunal'dan şikayetçi oldu. Tehdit ve hakaret mesajları da alan Ali Sunal, savcılığa suç duyurunda bulundu.

Sabah Gazetesi’nden Arzu Kaya’nın haberine göre, yönetmen Halit Sunal, 2 yıl önce Düzce'de 'Cennet Kuşları' adlı bir film çekti. Filmde köy halkına da rol veren Sunal, iddiaya göre rol verdiği esnafa emekleri karşılığı ne para verdi ne de fatura kesti. Haklarını vermek bir yana köy halkını yapım şirketine borçlu göstererek dolandırdı.

Yaşananların kamuoyuna yansımasının ardından Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, "Bizim bu isimde amcamız yok. Babam üzerinden bu tip olayların yapılması bizi derinden üzüyor" açıklamasını yaptı.

Bu açıklama sonrası Halit Sunal, Ali Sunal’ı tehdit ederek “Benim hakkımda bir daha konuşma son uyarım”, “Beni kimse durduramaz, kanala çıkarım, Türkiye yüzünüze tükürür” şeklinde hakaret ve tehdit mesajları yolladı.

Bu mesajlar sonrası harekete geçen Ali Sunal, soluğu mahkemede aldı. Savcılığa başvuran Sunal, babasının adının da dolandırıcılık haberleri içinde yer aldığını belirterek, bu tarz haberlerle anılmasının kamuoyu nezdindeki itibarını ve güvenilirliğini zedelediğini, aile huzurlarını bozduğunu ifade etti.

ALİ Sunal'ın şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı kararını verdi. Halit Sunal'ın Ali Sunal'a attığı mesajların suç içerdiğini kaydeden savcılık, Halit Sunal hakkında tehdit ve hakaret suçlarından 2 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...