Dünyaca ünlü çift boşanıyor! Avukatlar devrede…

Düzenleyen: / Kaynak: TMZ
- Güncelleme:
Dünyaca ünlü çift boşanıyor! Avukatlar devrede…

MAGAZİN Haberleri  / TMZ

Game of Thorones dizisinin yıldızı Sophie Turner ile şarkıcı Joe Jonas’ın boşanacağı iddia edildi.

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Sophie Turner ile Joe Jonas’ın boşanmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

YASAL SÜREÇ BAŞLADI 

ABD medyasında yer alan haberde, çifte yakın kaynaklar, ikilinin son 6 aydır anlaşmazlık yaşadığını ve ciddi sorunlarla boğuştuğunu doğruladı. Hatta Jonas’ın Turner’dan boşanmak için yasal süreci başlatmaya hazır olduğu belirtildi. 

3 AYDIR ÇOCUKLARIYLA İLGİLENMİYOR

Joe Jonas’a yakın bir kaynak ayrıca ünlü şarkıcının iki avukatla görüştüğünü ve bu avukatların bölgedeki en iyi boşanma avukatları olduğu belirtti. Ayrıca son 3 aydır Jonas’ın çocuklarıyla ilgilendiği ve eşinin ise bu ilgiyi göstermediğinin ciddi bir sorun meydana getirdiği öne sürüldü. Öte yandan konuyla ilgili çiftten herhangi bir açıklama gelmemesi de dikkat çekti.

Dünyaca ünlü çift boşanıyor! Avukatlar devrede…

Game of Thrones dizisiyle ünlenen İngiliz oyuncu Sophie Turner ve Amerikalı şarkıcı Joe Jonas, 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Las Vegas’ta gerçekleşen nikahları basına kapalı yapılmıştı. Çift daha sonra lüks bir düğün töreni ile evlenmişti. 4 yıldır evli olan çiftin 2 çocuğu bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: TMZ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...