Songül Karlı otobüste uğradığı tacizi anlattı: Annem tekme tokat dövdü

Düzenleyen:
Songül Karlı otobüste uğradığı tacizi anlattı: Annem tekme tokat dövdü

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü Songül Karlı, katıldığı bir YouTube programında otobüste uğradığı tacizi anlattı. Karlı, “Annemle otobüse bindiğimiz bir gün, arkamda duran bir adamın elle tacizine uğradım. Bunu gören annem, adamı otobüsün içinde tekme tokat dövdü” dedi.

Geçirdiği estetik operasyonlarla ve değişimiyle sık sık gündeme gelen şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, Sinan Çalışkanoğlu'nun YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu. 48 yaşındaki şarkıcı, yaşadığı tacizi itiraf etti.

ANNEM SESSİZ KALMADI, ADAMI DÖVDÜ

Songül Karlı, katıldığı programda sorulara açık yüreklilikle cevap verdi. Karlı “Minibüste başınıza ilginç bir olay geldi mi?” sorusuna şöyle cevap verdi:

“Minibüste değil ama otobüste geldi. Annemle otobüse bindiğimiz bir gün, arkamda duran adamın elle tacizine uğradım. Bunu gören annem, adamı otobüsün içinde tekme tokat dövdü. Eskiden insanlar böyle durumlarda tepki vermek yerine, utanır ve sessiz kalırdı. Annem sessiz kalmadı. Şimdi insanlar daha bilinçli ve cesur. Seslerini çıkarabiliyor ve tepki gösterebiliyorlar. Eskiden insanlar, böyle bir şeyi görse bile sesini çıkarmaz, görmezlikten gelirdi” diye cevap verdi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...