Son dakika... Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son dakika... Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan tutuklandı

MAGAZİN Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından gözaltına alınan Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Avukat Feyza Altun, Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini açıkladı.

Dolandırıcılıktan elde ettikleri paraları akladıkları ve 100 milyonluk vurgun yaptıkları iddia edilen Bahar Candan, Nihal Candan ve Hacı İsrafil S. emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye getirilen Bahar Candan, Nihal Candan ve Hacı İsrafil S. savcılıkta verdikleri ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk edilmişti.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

FEYZA ALTUN DUYURDU: TUTUKLANDILAR

Avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin tutuklandığını açıkladı.

Son dakika... Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan tutuklandı

OLAYIN GEÇMİŞİ

Candan kardeşler olarak bilinen Nihal Candan ve Bahar Candan gözaltına alındı. Şüpheliler Emniyet'e götürülürken Hacı İsrafil S. isimli bir kişinin daha gözaltında olduğu öğrenildi.

Son dakika... Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan tutuklandı

Bahar-Nihal Candan kardeşler; Dolandırıcılık, kara para aklama ve suç gelirlerinin aklanması iddiasıyla suçlanıyor. Bahar Candan ile Nihal Candan'ın dolandırıcılık yapan bir çetenin reklam yüzü ve konu mankeni olarak kullandığı tespit edildi.

CANDAN KARDEŞLERİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Nihal ve Bahar Candan’a geçtiğimiz mayıs ayında Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda tutuklanan çete lideri Onur Apaydın’la ilişkileri sorulduğunda Nihal Candan, Onur Apaydın’ın eski erkek arkadaşı olduğunu, kendisinden uzun süre önce ayrıldığını söyledi. Candan ayrıca, Onur Apaydın’ın ismini Kaan Hamzaoğlu olarak bildiğini ve onun hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını belirtti. Candan, Onur Apaydın'ın gerçek ismini bu süreçte öğrendiğini ifade etti. 

Nihal ve Bahar Candan kardeşler, dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama suçlamaları kabul etmedi. Candan kardeşler, polis tarafından kendilerine sorulan isimleri de tanımadıklarını belirti. Bahar Candan’ın sosyal medya hesabında yaptığı "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşımının sorulması üzerine Candan, "O paylaşımda 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 yazdım ve amacım espriydi" dedi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...