Sırra kadem basan Özlem Tekin'in nerede olduğu ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sırra kadem basan Özlem Tekin'in nerede olduğu ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Yıllar önce Muğla'nın Milas ilçesine yerleşen ve çiftlik hayatı yaşamaya başlayan şarkıcı Özlem Tekin'in bir süredir kayıp olduğu iddia edilmişti. Ünlü ismin nerede olduğu ortaya çıktı.

Türk rock müziğinin ünlü isimlerinden Özlem Tekin, 2006 yılında kariyerine ara vermiş ve radikal bir karar alarak Bodrum'a yerleşmişti. Burada muhtar azalığı yapan Tekin, 2018 yılında ise Muğla'nın Milas ilçesine taşınarak çiftlik hayatını burada sürdürmeye başlamıştı.

Sosyal medyadan uzak bir hayat sürdüren ve telefon dahi kullanmadığı bilinen Tekin'in, çiftliğinin kapısına kilit vurduğu ve uzun zamandır kayıp olduğu iddia edilmişti. Komşuları aylardır Özlem Tekin'in nerede olduğunu bilmediklerini dile getirirken, endişeli olduklarını da belirtmişlerdi.

ÖZLEM TEKİN'İN NEREDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Özlem Tekin'in yakın çevresine ulaşan magazin yazarı Onur Akay, ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğunu ancak maddi sıkıntılar nedeniyle çiftliğine kilit vurmak zorunda kaldığını belirtti.

Akay, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Özlem Tekin’i merak eden sevenleri için bu yazıyı kaleme alıyorum. Özlem’in sağlık durumu iyi. Ancak maddi olarak sıkıntıları olduğundan çiftliğine kilit vurmak zorunda kaldı. Uzun zamandır annesi ile birlikte yaşıyor ve planı Bodrum’a yerleşmek. Şu an Bodrum Gündoğan’da olan Özlem Tekin’in sevenlerine de selamı var."

(Kaynak: Onurakay.com.tr - Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr)

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...